Stážisti: Vince Vaughn a Owen Wilson opět spolu

Stážisti: Vince Vaughn a Owen Wilson opět spolu | Fandíme filmu
Dvě komediální hvězdy let minulých spojily síly a pokouší se zopakovat kouzlo Nesvadbových. Povede se? Pusťte si trailery.

Vince Vaughn a Owen Wilson stále patří mezi nejznámější komediální tváře poslední desetiletky, ale pořádný hit by se určitě hodil oběma. Wilson totiž naposledy uspěl s Půlnocí v Paříži (na kterou se diváci hrnuli spíše kvůli pověsti nového majstrštyku Woodyho Allena), zatímco komedie, které stály čistě na něm, tak úspěšné nebyly. Týden bez závazků se sotva zaplatil a z Nadějného roku se vyklubal čistý finanční propadák. Kolega Vaughn na tom není o moc lépe, protože na něm stála jak týmovka Sousedská hlídka, tak dramedy Dilema a oba počiny v kinech příliš nezaujaly. Je proto logické, že se tahle dvojka rozhodla zkusit zopakovat osm let starý úspěch Nesvatbových.

Pokusí se o to v komedii Stážisti (The Internship). Hlavní hrdinové právě v podání Wilsona s Vaughnem v ní přijdou o práci a ocitají se tak na nečekané životní křižovatce. Jejím ideálním řešením se zdá být stáž u nikoho menšího než u společnosti Google. Netřeba připomínat, že dva čtyřicátníci asi budou v širokém kolektivu čerstvých absolventů působit kapku zvláštně.

Scénář téhle slibně vypadající taškařice napsal právě Vince Vaughn (naposledy se autorsky podepsal pod Trable v ráji) a pomáhal mu s ním Jared Stern (Sousedská hlídka). Ve vedlejších rolích se objeví Rose Byrne (Miluj mě, prosím, Sunshine, X-men: První třída) nebo Max Minghella (Social Network, Den zrady). A možná se staví i Will Ferrell. Režii má na svědomí Shawn Levy (Noc v muzeu, Ocelová pěst).

Stážisti: 2 trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest