Lay the Favorite: Bruce Willis a Catherine Zeta-Jones sázejí

Lay the Favorite: Bruce Willis a Catherine Zeta-Jones sázejí | Fandíme filmu
Slušně obsazená komedie z prostředí hazardu v prvním traileru až prekvapivě nudí.

Bruce Willis jako největší lákadlo americké dramedie Lay the Favorite, ve které se vše bude točit kolem sportovního sázení. Hlavní hrdinkou by měla být třicátnice Beth Raymer, jež se seznámí s nesourodou partičkou postarších sázkařských nadšenců. Ti mají v plánu přivydělat si na důchod v Las Vegas, kde chtějí otestovat svůj dokonale propracovaný systém. Jak už to bývá, vše se začne s příchodem Beth poněkud zamotávat. Vyjma humoru a kapky napětí bychom se měli dočkat i trochy té romantiky.

Do hlavní role byla obsazena britská herečka Rebecca Hall (Vicky Cristina Barcelona, Iron Man 3) jejíž kariéra momentálně stagnuje a potřebuje trošku postrčit. Oproti tomu Bruce Willis je stále hvězdou první velikosti, ale v poslední době se objevuje v dosti zvláštních projektech, jelikož Catch .44 nebo Podraz rozhodně nejsou áčkové pecky, na které jsme v jeho případě zvyklí. Zde bude Willis hrát spíše druhé housle, protože se o čas na plátně bude muset podělit především s Catherine Zeta-Jones (Zorro: Tajemná tvář, Red 2), Joshua Jacksonem (Dawsonův svět, Fringe) a Vincem Vaughnem (Nesvatbovi, Sousedská hlídka). Obsazení je vskutku skvostné a navíc na režisérské židli sedí Stephen Frears, jenž je zodpovědný za báječnou komedii Všechny moje lásky či chválené životopisné drama Královna. Scénář má na svědomí D.V. DeVincentis (Všechny moje lásky) za mohutné podpory skutečné Beth Reymer.

Trailer je naproti tomu v každém směru průměrný a nedává příliš velké naděje, že půjde o bůhvíjak vtipnou a zábavnou záležitost. Ano, občas někdo utrousí poměrně humornou hlášku, ale nejsem si jist, zda to bude stačit na úspěch. Jindy velmi sympatická Rebecca Hall zde působí docela otravně a naděje, že alespoň zafunguje chemie uvnitř sázkařské bandy je dle předvedeného materiálu taky poměrně malá. Na první pohled se zdá, že Lay the Favorite může jen překvapit, což je vzhledem ke kvalitě tvůrčího týmu rozhodně zklamání.

 

Lay the Favorite: První trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest