Spider-Man: Bez domova – Co odhalily alternativní trailery

Spider-Man: Bez domova – Co odhalily alternativní trailery | Fandíme filmu
Marvel Studios
Pusťte si alternativní verze posledního traileru a úplně nová videa.

Článek může obsahovat spoilery!

Před pár dny jsme tu měli nový trailer pro Spider-Mana: Bez domova, vrchol pavoučí trilogie s Tomem Hollandem v hlavní roli. Z upoutávky byli na první pohled digitálně vymazaní další dva Spider-Mani v podání Andrew Garfielda a Tobeyho Maguirea, ale teď jsou tu různé alternativní verze traileru, které poodhalují leccos dalšího.

Začněme třebas s IMAX verzí traileru. Ta je co do skladby záběrů stejná, jako ta obyčejná, ale zato je ve všech scénách obraz na výšku větší. Můžete si díky tomu kupříkladu lépe prohlédnout goblinův kluzák. Pozitivní zprávou také je, že v kinech IMAX bude obraz roztažený po celou dobu snímku, ne jen ve vybraných scénách, jak tomu obvykle bývá zvykem.

Pak je tu krátké video, které nám z alternativního pohledu ukazuje vtipný moment, kdy Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) chytá Petera u sebe před domem.

Dočkali jsme se také videa, v němž ústřední herecké trio, tedy Tom Holland, Zendaya a Jacob Batalon komentují trailer. Schválně si všimněte scény, kde Spider-Man letí směrem k Sandmanovi, Lizardovi a Electrovi a kolem něj chybějí dva digitálně umazaní kolegové. I Tom Holland se v ten moment zatváří zmateně a ptá se: „Kde je...“, než se stačí včas zarazit.

No a aby toho nebylo málo, tak byl vydaný také kratší brazilský trailer, kde je scéna se Sandmanem a spol. o chloupek delší a můžete vidět, že někdo neviditelný právě zasadil Lizardovi ránu!

Pro úplnost na závěr přidáváme ještě trailer ve verzi s českým dabingem:

Po událostech předchozího filmu se prokáže že Spider-Man (Tom Holland) nezavraždil Mysteria. Zároveň ale stále platí, že všichni znají jeho skutečnou totožnost, což Peterovi extrémně komplikuje život. Rozhodne se tedy navštívit Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a požádat jej o seslání zaklínadla, které by tuhle informaci vymazalo ze světa. Strange svolí, i když jej Wong (Benedict Wong) varuje, že je to příliš nebezpečné. Peter po celou dobu sesílání kouzla Doktora ruší, protože nechce, aby paměť byla vymazána i jeho bližním. To Strangeovi rozhodí koncentraci, něco se pokazí a do Peterova světa skrz trhlinu v časoprostoru vstupují záporáci ze starších filmů, kde Spider-Mana představovali Tobey Maguire a Andrew Garfield. Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Podklady a foto: Marvel, IMAX

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest