John Wick 4: Akční nášup s Keanu Reevesem je dotočený

John Wick 4: Akční nášup s Keanu Reevesem je dotočený | Fandíme filmu
Lionsgate / Universal
Zobrazit další 2 obrázky
Vypadá to, že známe oficiální název filmu. Reeves popisuje akční scénu, která nás čeká.

Pokračování populární série o zabijákovi v podání Keanu Reevese je buď dotočené, nebo má těsně před poslední klapkou. Jednotliví herci postupně hlásí z Paříže, že jejich práce na Johnu Wickovi 4 je u konce. Snímek se postupně natáčel v USA, Japonsku a nakonec ve Francii. Právě Japonsko bude zřejmě klíčovou lokací a vypadá to, že dalo filmu i podtitul. Zatímco trojka měla přídomek Parabellum, čtvrtý díl nejspíš ponese název John Wick: Chapter 4 - Hagakure. Právě takový název je natištěný na dárcích, které členové štábu dostávají u příležitosti končícího natáčení. V Japonštině by snad termín Hagakure měl znamenat „Ukrytý za listy“ nebo nějakou obdobu tohoto výrazu, tak uvidíme, jak se název promítne do samotného příběhu.

S natáčením se postupně rozloučili Shamier Anderon, případně Donnie Yen, níže najdete vyjádření obou pánů. Yen si pochvaluje spolupráci s režisérem Chadem Stahelskim i se samotným Keanu Reevesem. Ve sdíleném videu se pochlubil s dárečky, které na rozloučenou dostal. Keanu Reeves obecně rád obdarovává své kolegy, kupříkladu členům kaskadérského týmu pořídil nové Rolexky s vyrytým věnováním. A že Reeves myslí své vřelé vztahy s kolegy upřímně, se potvrdilo, když na veřejnost proniklo video, ve kterém je Keanu zachycený, když štábu pomáhá vynášet těžké vybavení do příkrých schodů a ani si nenechá pomoct, když mu jeden z kolegů chce náklad odebrat.

Stále tak docela nevíme, co od příštího Johna Wicka máme čekat, nicméně Keanu nedávno v rozhovoru pro Today prozradil alespoň tolik, že snímek bude velká zábava, bude intenzivní a nikdo se při natáčení nedržel zpátky. Čekají na nás nové postavy a zajímavý příběh a celý Johnův svět se výrazně rozšíří A chybět nebudou výrazné akční sekvence. Například se máme těšit na bojovou scénu uprostřed rušné ulice plné projíždějících aut, kde nechybí havárie a přestřelky.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery, Lance Reddick jako Charon a Ian McShane jako Winston. Nově byli zatím obsazeni Scott Adkins, Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Marko Zazor a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 26. 5. 2022.

Zdroje: Shamier Anderson, Donnie Yen, Today

Galerie: 3

John Wick 4: Akční nášup s Keanu Reevesem je dotočený | Fandíme filmu John Wick 4: Akční nášup s Keanu Reevesem je dotočený | Fandíme filmu John Wick 4: Akční nášup s Keanu Reevesem je dotočený | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest