Black Panther 2: Natáčení se kvůli zranění hlavní herečky pozastavuje

Black Panther 2: Natáčení se kvůli zranění hlavní herečky pozastavuje | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Odhalila nepříjemná situace něco víc o nástupnictví zesnulého Chadwicka Bosemana?

Koncem srpna se při natáčení snímku Black Panther: Wakanda Forever zranila herečka Letitia Wright, představitelka Shuri, členky královské rodiny a geniální vynálezkyně. Herečka se poranila při natáčení akční scény. Tehdy se uvádělo, že natáčení není vážné. Nakonec bohužel bylo.

Hlavní hollywoodské zpravodaje shodně potvrzují, že herečka od té doby nenatáčela. Po celou dobu zůstávala v Londýně, zatímco zbytek štábu pokračoval v natáčení v americké Atlantě. Dosud se točily scény, při kterých se filmaři obešly bez Letitie, teď už však nepřítomnost Wright režiséra Ryana Cooglera a jeho tým doběhla.

Podle některých zdrojů se natáčení zastavuje už teď, podle jiných se bude točit ještě do letošního svátku Díkůvzdání, tedy nejdéle do 24. listopadu. Tak či tak se blíží pauza, během níž se má připravit nový natáčecí plán, aby se štáb mohl už i s Letitií vrátit začátkem roku 2022 před kamery a datum premiéry (10. listopadu 2022) nebylo ohroženo. Kdy ví, možná, že právě pozdržení natáčení Black Panthera 2 bylo jedním z důvodů, proč Marvel v říjnu posunul svůj plán premiér.

Na internetu se mezitím spekuluje, co přesně znamená skutečnost, že si štáb dosud poradil bez Letitie, ale nadále už to nebude možné. To, že se štáb bez ní nadále neobejde značí, že má ve filmu zásadní roli, kolem které se nejde nějak jednoduše obtočit lehkou úpravou scénáře. A jak je možné, že dosud bez ní točit šlo? Možná se hrdinské povinnosti rozložily na větší množství postav a dosud se točilo s těmi ostatními. Anebo je skutečně Shuri tou osobou, která po T‘Challovi převezme kostým Black Panthera. Pokud by tomu tak bylo, tak štáb mohl s klidem až doteď natáčet všechny scény, kde má Shuri kostým na sobě. Letitii Wright tak mohla zastupovat bez potíží dublérka.

Co myslíte vy? Odhalila nám nehoda, že z Shuri bude nový Black Panther? Anebo naopak potvrzuje to, že se vedení filmu rovnoměrně rozprostře mezi větší počet postav?

Snímek Black Panther: Wakanda Forever opět režíruje Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Měli by se vrátit všichni žijící představitelé hlavních rolí z prvního filmu, zřejmě tedy Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba, Angela Bassett, Daniel Kaluuya a Martin Freeman. Nově je doplní Domonique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel v dosud neodhalené roli. Datum premiéry je stanovené na 10. listopadu 2022.

Foto je ilustrační, Shuri v Black Pantherovi 1

Zdroje: Deadline, The Hollywood Reporter, Variety

Galerie: 3

Black Panther 2: Natáčení se kvůli zranění hlavní herečky pozastavuje | Fandíme filmu Black Panther 2: Natáčení se kvůli zranění hlavní herečky pozastavuje | Fandíme filmu Black Panther 2: Natáčení se kvůli zranění hlavní herečky pozastavuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest