Black Panther 2: Návrat další postavy je potvrzený

Black Panther 2: Návrat další postavy je potvrzený | Fandíme filmu
Marvel Studios
Pro tajuplný snímek vzniklo minimálně pět verzí scénáře, s filmem pomohl další scenárista.

Ve snímku Black Panther: Wakanda Forever už samozřejmě neuvidíme Chadwicka Bosemana, nicméně jak je to s ostatními herci? Šéf Marvelu Kevin Feige před časem poskytl vágní komentář, že se „vrátí všichni“. To samozřejmě může platit doslovně, ale stejně tak to může být pouze hyperbola, která naznačuje, že se herců vrátí hodně.

Jednou za čas nicméně někdo z obsazení v rozhovoru výslovně přizná, že opravdu v pokračování vystupovat bude. V rozhovoru pro Collider svůj návrat potvrdil Winston Duke, představitel M'Baku, vůdce kmene Jabari: „Bylo emotivní číst scénář. Bylo emotivní se vrátit zpátky na plac. Ale všichni jsme tak trochu rodina. Truchlíme společně a točíme něco opravdu výjimečného.

Co přesně to výjimečné je, stále nevíme. Marvel nadále úzkostlivě tají, jak si vlastně se smrtí Bosemana poradil. Potvrzené je pouze to, že role krále T‘Chally nebude přeobsazena ani zesnulého herce nenahradí digitální dvojník. Fanoušci tak stále můžou pouze spekulovat, zda žezlo Black Panthera převezme T‘Challova sestra Shuri, někdo jiný, anebo zda se série do budoucna obejde bez jedné centrální figury a bude více kolektivní.

Kolem zápletky filmu se proslýchají různé zvěsti, třeba že se království Wakanda bude potýkat s podmořskou Atlantidou. Nicméně je klidně možné, že nakonec bude všechno jinak, protože Angela Bassett, která v sérii hraje T‘Challovu matku Ramondu, měla v ruce pět různých verzí scénáře a slyšela o šesté. Herečka také prozradila, že režisérovi Ryanu Cooglerovi pomohl Joe Robert Cole, jenž se podílel už na prvním snímku, popřípadě na seriálu American Crime Story - Lid versus O. J. Simpson.

Black Panther: Wakanda Forever se už několik týdnů točí v americké Atlantě, tak snad se brzy dozvíme víc. Druhý Black Panther dorazí do kin 7. 7. 2022.

Zdroje: Collider, Entertainment Weekly, Rotten Tomatoes

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest