Werewolf by Night: Marvel našel představitele svého vlkodlaka

Werewolf by Night: Marvel našel představitele svého vlkodlaka | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Už víme, který známý hollywoodský herec u Marvelu dostane kožich a tesáky.

Marvel krom hraných a animovaných seriálů připravuje pro platformu Disney+ také speciály. Jedním takovým se v budoucnu pochlubí Strážci Galaxie, kteří příští rok na streamu oslaví Vánoce. Druhým speciálem, o němž víme, je Werewolf by Night.

Server The Wrap čerstvě odhalil, že do hlavní role byl obsazený Gael García Bernal, světoznámý mexický herec, jenž se mezinárodně proslavil snímky Amores perros a Mexická jízda, aby se následně stal internacionální stálicí především festivalové a klubové kinematografie. Dlouhodobě vystupoval v seriálu Mozart in the Jungle a naposledy jsme jej mohli vidět v jedné z hlavních rolí thrilleru Čas od M. Night Shyamalana. Stále není zřejmé, zda se speciál bude inspirovat jedním ze dvou komiksových zpracování Werewolfa, anebo si z komiksů vezme jen název a látku zpracuje po svém. V marvelovských sešitech postupně vystupovali vlkodlak Jack a později vlkodlak Jake. Natáčení speciálu začne zkraje příštího roku, teoreticky by jej tedy Marvel mohl uvést už během příštího Halloweenu.

Vlkodlak Jack se poprvé objevil v komiksu Marvel Spotlight #2 v roce 1971. Jeho schopností je přeměna ve vlkodlaka takřka kdykoli, i když není měsíc v úplňku, pouze pokud měsíc v úplňku je, nedokáže své přeměně v krvežíznivou bestii zabránit. V komiksech je většinou vykreslen jako anti-hrdina, jelikož své schopnosti nedokáže vždycky ovládat. Loni byla představená druhá verze postavy – Jake Gomez, člen kmene Hopiů, jehož rodina byla prokleta lykantropií a stává se terčem zlotřilé farmaceutické společnosti, jejíž zaměstnanci se snaží Jakeovu rodinu zneužít pro svůj byznys.

Obrázek: Marvel - komiksová předloha

Zdroj: The Wrap

Galerie: 2

Werewolf by Night: Marvel našel představitele svého vlkodlaka | Fandíme filmu Werewolf by Night: Marvel našel představitele svého vlkodlaka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest