Avengers 2: Jeremy Renner možná dostal padáka

Avengers 2: Jeremy Renner možná dostal padáka | Fandíme filmu
Podle nejnovějších zvěstí se Hawkeye nevrátí nebo bude přeobsazen. A podobný osud možná potkal Huga Weavinga. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Server Perez Hilton přišel se zprávou, že si u vlastních zdrojů ověřil, že původní informace není pravdivá. Jeremy Renner stále je součástí Marvelu a dokonce bychom ho mohli vidět v některém z filmů druhé fáze Marvel Universe. Je však třeba mít na paměti, že Perez Hilton je bulvár nejhlubšího zrna a jeho důvěryhodnost je ještě nižší než u anonymního zdroje původní zprávy.

Ve spojitosti s hrozbou přeobsazování u Marvelu se objevila další poplašná zpráva. Vypadá to, že studio už nestojí o služby Jeremyho Rennera, kterého jsme doposud mohli vidět v Thorovi a v Avengers jako lučištníka Hawkeye. Vedení Marvelu údajně rozezlilo, že se Renner v rozhovoru pro Total Film negativně vyjadřoval o své roli, když si posteskl, že po většinu filmu neměl co hrát. Ve většině scén je pod nadvládou Lokiho, takže se chová jako nemyslící robot a o takovou roli podle svých slov Renner rozhodně nikdy neusiloval. Hawkeye se nejspíš neobjeví v žádném z filmů druhé fáze Marvel Universe a v budoucnosti bude přeobsazen. Pokud k výměně herce skutečně dojde, stane se prý z Hawkaye postava chystaného televizního seriálu Agents of S.H.I.E.L.D..

Momentálně se samozřejmě jedná o nepodložený zákulisní drb, ke kterému se zřejmě Marvel ještě dlouho nijak nevyjádří. Nicméně pravdou je, že Hawkeye je asi jediná postava, o které se ve spojitosti s dalšími filmy prakticky vůbec nemluví. Přitom agenti SHIELDu budou hrát důležitou roli už v Captainu Americovi 2 a Nick Fury, Černá vdova i agentka Maria Hill se ve filmu objeví. Na první pohled tedy není zřejmé, proč by agent Burton měl být jako jediný vynechán. V Avengers 2 by pak měli přibýt další hrdinové, takže by snížení počtu těch dosavadních nebylo od věci.

Pokud by byl navíc Hawkeye přeobsazen, ušetřil by si Marvel jeho odklizením do seriálu Agents of SHIELD spoustu starostí. Je sice pravda, že seriál i filmy se odehrávají ve stejném světě a přinejmenším Clark Gregg (agent Coulson) se objeví jak ve filmech, tak v seriálu, ale pořád si myslím, že by tímhle způsobem bylo přeobsazení méně křiklavé. Marvel samozřejmě bude chtít alespoň občas i v televizi ukázat nějakého superhrdinu a mistrného lučištníka lze efektně ztvárnit i bez drahých triků, jak momentálně dokazuje třeba seriál Arrow.

Redaktor, který informaci přinesl dále dodává, že stejně dopadl také Hugo Weaving. Ten se už loni na podzim nechal slyšet, že sice podepsal kontrakt na několik filmů, ale doufá, že se s jeho postavou do budoucna nepočítá, protože by roli hrát znovu nechtěl. Zároveň se prý domnívá, že by snad Marvel nestál o spolupráci s hercem, který film nechce točit. Což ale není tak stoprocentní, protože se dříve objevily také zvěsti o tom, že se Natalie Portman příliš nechtělo do druhého Thora, ale studio ji donutilo jejím smluvním závazkům dostát. Pravda, v případě maskované Rudé lebky by asi nebyl nejmenší problém roli přeobsadit.  

Co vy na to? Jsou to jen drby nebo na Rennerově vyhazovu něco bude? A popřípadě – bude vám Hawkeye ve filmech chybět nebo v seriálu naopak postava najde perfektní uplatnění?

Zdroje: Perez Hilton, CBN, CBM, Total Film, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest