Král Richard: Zrození šampiónek: Will Smith ždímá emoce v traileru na životopis sester Williamsových

Král Richard: Zrození šampiónek: Will Smith ždímá emoce v traileru na životopis sester Williamsových | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Podívejte se, jak se stoupá z nuzných poměrů až na sportovní vrchol. Smith by mohl usilovat o Oscara.

Motivační sportovní příběhy diváci milují. Už letos v listopadu nás čeká jeden natočený podle skutečných událostí. Ve filmu Král Richard: Zrození šampiónek Will Smith ztvárnil Richarda Williamse, otce a trenéra dvou slavných tenisových super star. Jak už to v podobných příbězích bývá, rodina rozhodně neměla lehkou výchozí pozici a cesta vpřed byla nejistá. Když se Richard rozhodl, že z dcer vychová šampionky, tak nejen, že v nepřátelském prostředí sportu boháčů nemusel uspět, ale také mohl svojí tvrdohlavostí svoje holky zničit a rozeštvat celou rodinu.

Dopadlo to jak to dopadlo. A pokud měl příběh nějaké výraznější temné zákruty, tak je zřejmě nemáme čekat v Králi Richardovi. Minimálně nový trailer naznačuje, že i když se budou překonávat rozličná příkoří, vše se nakonec povede zdolat a na konci nás zřejmě čeká inspirativní happy end. To ale ještě nutně nemusí být špatně. Pokud máte rádi povznášející melodramata, tak tohle by mohl být přesně váš šálek kávy. Průměrná známka na filmových festivalech je zatím 7 z 10, kdy recenzenti sice hovoří o spoustě klišé, ale také o efektivním stylu vyprávění a skvělém Smithovi v hlavní roli.

Oficiální synopse českého distributora: Král Richard: Zrození šampiónek je životopisné drama, natočené podle skutečného příběhu, který inspiruje celý svět. Příběh Richarda Williamse (Will Smith), trenéra a otce světově proslulých tenistek Venus a Sereny, který má geniální plán jak dostat své dcery z ulic Comptonu v Kalifornii na světovou tenisovou scénu. Hluboce dojemný příběh ukazuje sílu rodiny, vytrvalost a neochvějnou víru jako prostředek k dosažení nemožného a ovlivnění nejen tenisového světa. Dále hrají Aunjanue Ellis, Demi Singleton, Saniyya Sidney, Jon Bernthal, Tony Goldwyn nebo Dylan McDermott. Snímek natočil Reinaldo Marcus Green (Good Joe Bell) a v českých kinech bude uvedený 25. listopadu.

Podklady a foto: Warner Bros., Vertical Entertainment

Galerie: 4

Král Richard: Zrození šampiónek: Will Smith ždímá emoce v traileru na životopis sester Williamsových | Fandíme filmu Král Richard: Zrození šampiónek: Will Smith ždímá emoce v traileru na životopis sester Williamsových | Fandíme filmu Král Richard: Zrození šampiónek: Will Smith ždímá emoce v traileru na životopis sester Williamsových | Fandíme filmu Král Richard: Zrození šampiónek: Will Smith ždímá emoce v traileru na životopis sester Williamsových | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest