Paranormal Activity: Next of Kin – Nový trailer odhaluje hororové pokračování

Paranormal Activity: Next of Kin – Nový trailer odhaluje hororové pokračování | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Nové Paranormal Activity minimálně z části kašle na found footage techniku a hrozně mu to svědčí.

Série found footage hororů po několika letech pokračuje. Nebo znovu začíná. Paranormal Activity: Next of Kin se nám nedávno představilo prvním teaserem. Teď je tu regulérní trailer, jenž odhaluje mnohem víc.

Za sebe se musím přiznat, že jakkoliv značka Paranormal Activity působila poslední dobou dost vyprázdněně, tak tenhle trailer nevypadá vůbec špatně. Novinka není natočená celá lo-fi stylem, jako předchozí díly a filmu to ohromně prospívá. Nejsem si úplně jistý, zda se film má tvářit, že všechny předkládané záběry pořídili dokumentární filmaři, anebo je snímek found footage přiznaně pouze napůl. Důležité je, zkrátka dostáváme spoustu krásných scén, snímek trošku dýchá a má rázem k dispozici nové vypravěčské prostředky.

Hlavní hrdinka příběhu zřejmě byla celý život sirotek a konečně se jí podařilo vypátrat nějaké svoje příbuzné. Ty nachází v komunitě Amišů, nebo obdobně skromně žijících lidí. Vydává se mezi ně se skupinou přátel a dokumentárním vybavením. Na místě je „ztracená dcera“ hezky přijata, brzy se však začínají dít zatraceně zvláštní věci.

Nemám dosavadní Paranormal Activity filmy natolik v paměti, abych si troufl říci, zda momentálně můžeme s jistotou určit, zda je démon, jehož filmoví „Amišové“ uctívají ten samý démon, jehož vliv jsme viděli ve starších filmech, nebo zda můžeme najít jakékoliv jiné spojení. Pokud jej vidíte, dejte vědět v komentářích. Každopádně je pravděpodobné, že kdybych k žádnému propojení se staršími filmy nedošlo, část fanoušků by asi byla posmutnělá.

Scénář napsal Christopher Landon, který má na svědomí už čtyři díly série. Režíroval William Eubank (Pod vodou, Signál z neznáma). V hlavních rolích vystupují Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert a Henry Ayres-Brown. Snímek vzniká exkluzivně pro streamovací platformu Paramount+, kde bude uvedený 29. října.

Podklady a foto: Paramount

Galerie: 5

Paranormal Activity: Next of Kin – Nový trailer odhaluje hororové pokračování | Fandíme filmu Paranormal Activity: Next of Kin – Nový trailer odhaluje hororové pokračování | Fandíme filmu Paranormal Activity: Next of Kin – Nový trailer odhaluje hororové pokračování | Fandíme filmu Paranormal Activity: Next of Kin – Nový trailer odhaluje hororové pokračování | Fandíme filmu Paranormal Activity: Next of Kin – Nový trailer odhaluje hororové pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest