Paranormal Activity 7 značku zrestartuje

Paranormal Activity 7 značku zrestartuje | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Nejnovější film ze světa duchů je dokončený.

Paranormal Activity je asi druhý nejznámější found footage film po Záhadě Blair Witch. Nejen, že taktéž úspěšně využívá pseudokumentární kameru, ale i tady platí, že první díl série byl extrémně levný a přesto vydělal miliony a odstartoval fenomén. Paranormal Activity dokonce pomohlo odpíchnout od země celému filmovému studiu Blumhouse, které je v dnešní době na hororovém poli velkým pojmem, ale zároveň vyrábí třeba i filmy, které soupeří o Oscary.

Šéf Blumhousu Jason Blum v rozhovoru pro Collider prozradil, že sedmý snímek vyrobený pod značkou Paranormal Activity už je dokončený. Nicméně bychom neměli čekat, že filmaři prostě navážou tam, kde v roce 2015 skončili. Blum uvádí, že kdyby bylo na něm, tak už by značku nechal být, ale zastřešující studio Paramount prostě chtělo pokračovat. V tu chvíli se rozhodl, že když už pokračovat, tak série musí přinést něco radikálně nového. Značka už mu přišla unavená, navíc je přesvědčený, že na nový film bude ve velkém koukat dnešní mládež, která původní snímky třeba ani neviděla. Není tedy na místě navazovat na něco, co se dělo před lety.

Tak uvidíme, zda tvůrci opravdu vymyslí ve světě Paranormal Activity něco radikálně nového, anebo tohle všechno jsou jen marketingové řeči a nakonec bude výsledek zase na jedno brdo, jako vždycky. Scénář píše Christopher Landon, který na jednu stranu napsal hned čtyři díly série, ale také má na triku povedenou sérii Všechno nejhorší a loňskou novinku Slečna bestie. Hravý scenárista to tedy zjevně je, když má prostor, tak snad jej v tomto případě dostal. Režíruje William Eubank, jenž natočil loňskou hororovou sci-fi Pod vodou, nebo třeba Signál z neznáma. V hlavních rolích vystupují Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert a Henry Ayres-Brown. Snímek vzniká exkluzivně pro streamovací platformu Paramount+ a měl by být uvedený ještě letos.

Foto je ilustrační: Paranormal Activity 1

Zdroj: Collider

Galerie: 3

Paranormal Activity 7 značku zrestartuje | Fandíme filmu Paranormal Activity 7 značku zrestartuje | Fandíme filmu Paranormal Activity 7 značku zrestartuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest