Paranormal Activity: Next of Kin – Restart foud footage série v prvním traileru

Paranormal Activity: Next of Kin – Restart foud footage série v prvním traileru | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 1 obrázek
S kamerou vzhůru mezi archaické sektáře.

Paranormal Activity je po letech opět aktivní. Hororová found footage série je zpátky s už sedmým snímkem. Ten se jmenuje Paranormal Activity: Next of Kin a nemělo by se jednat o pokračování, ale o úplný restart. Čerstvě byl zveřejněný první teaser trailer, jenž ukazuje, že tentokrát nás stylem vyprávění čeká opravdu něco jiného.

Zatímco v předchozích snímcích jsme ze záznamu ručních kamer sledovali strašidelné události v uzavřených domácnostech, teď to vypadá, že měřítko snímku bude širší, jeho svět otevřenější. Stísněný dojem bude nadále navozovat found footage kamera, která je často extrémně blízko dění a nesvede situace pojmout v optimálním záběru.

Už v minulých filmech bylo často dost přitažené za vlasy, že by hrdinové situace natáčeli, i když se většinou vyprávění snažilo argumentovat tím, že se postavy pokoušejí zdokumentovat divné věci, které se u nich doma dějí. Tady velká část záběrů působí dojmem, jako bychom se propadli někam do minulosti. Nebo minimálně vstupujeme do jakési ortodoxní, extrémně tradiční sekty. A ani v jednom případě kamera nepůsobí jako něco, co by na místo zapadalo.

Scénář napsal Christopher Landon, který má na svědomí už čtyři díly série. Režíroval William Eubank (Pod vodou, Signál z neznáma). V hlavních rolích vystupují Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert a Henry Ayres-Brown. Snímek vzniká exkluzivně pro streamovací platformu Paramount+, kde bude uvedený 29. října.

Podklady a foto: Paramount

Galerie: 2

Paranormal Activity: Next of Kin – Restart foud footage série v prvním traileru | Fandíme filmu Paranormal Activity: Next of Kin – Restart foud footage série v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest