Paranormal Activity: Hororové pokračování oznámilo obsazení

Paranormal Activity: Hororové pokračování oznámilo obsazení | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Čeká nás na streamu céčkový hororový zážitek? Obnovení populární série zatím velkou důvěru nebudí.

Před časem studio Paramount oznámilo, že vznikne další film pod značkou Paranormal Activity. Ten nebude na rozdíl od předchozích snímků určený pro kina, ale půjde rovnou na novou streamovací platformu Paramount+. Teď se dozvídáme jména herců. Ve filmu vystoupí Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert a Henry Ayres-Brown, tedy samá neznámá jména. Máme se tedy začít bát „céčkové“ video produkce? Ne nezbytně.

Neznámé obsazení přeci jen měly i všechny předchozí filmy. Série vždy byla nízkorozpočtová a vždy dbala na iluzi autenticity. Určité obavy by mohlo působit nasazení na Paramount+. To už studio značce nevěří v kinech? Pravda, posledním dvěma filmům už tržby klesly někam na polovinu až třetinu tržeb nejúspěšnějších dílů a utržilo se zhruba 80-90 milionů za kus. Ale to je při rozpočtu 5-10 milionů stále paráda, série nikdy neměla ani nijak zvlášť drahý marketing. Tak proč to v kinech ještě nezkusit?

Třeba Paramount opravdu už ve značku větší důvěru ztratil, ale zároveň je klidně možné, že chce mít prostě pro Paramount+ nachystaná nějaká známá jména a zatím za ně nechce moc utrácet, když divácká základna mladé streamovací služby zatím není velká. A Paranormal Activity zná prakticky každý fanda hororu a zároveň natáčení found footage duchařin v kulisách jednoho (či několika málo) domu moc nestojí.

Že se série ponese v podobném duchu jako doposud, by mohl zajistit scenárista Christopher Landon, jenž napsal Paranormal Activity 2-5, ale také Disturbii, Všechno nejhorší 2 nebo Slečnu bestii. Režíruje William Eubank (Signál z neznáma, Pod vodou). Přejeme pánům hodně štěstí, aby spolu s nimi značka opět chytla šťávu, jakou měla například ve vydařené retro trojce, kde jsme se s hrdinkami Katie a Kristi seznámili jako s malými holkami. Zatím nejsou zprávy o tom, že by se některá z nich měla opět vracet, to se ale může ještě změnit - později už stejně často mývaly jen krátké cameo. Datum premiéry je stanovené na 4. března 2022.

Foto je ilustrační, z prvního Paranormal Activity (Paramount)

Zroj: The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest