James Gunn po Sebevražedném oddílu vyvíjí další DC projekt

James Gunn po Sebevražedném oddílu vyvíjí další DC projekt | Fandíme filmu
Warner Bros.
Dočkáme se dalšího filmu s Harley Quinn anebo Gunn natočí nějakou úplně jinou DC komiksovku?

Režisér a scenárista James Gunn je známý tím, že s fanoušky jedná na rovinu. Na Instagramu se jej fanda zeptal, zda vyvíjí pro DC Films něco nového. Gunn odpověděl, že ano. A záhy to ještě rozvedl na Twitteru, kde specifikoval, že vyvíjí něco dalšího vedle seriálu Peacemaker, který je momentálně v postprodukci.

Po Gunnovi v DC skočili v okamžiku, kdy jej Disney dočasně propustil jako režiséra Strážců Galaxie 3, po tom, co se internetem začaly šířit Jamesovi několik let staré nevkusné vtipy. Svérázný autor měl při výběru látky prakticky volnou ruku. Mohl točit třeba dalšího Supermana. Nakonec si vzal za svůj Sebevražedný oddíl, kde mu sedělo, že bude moci vyprávět krvavý a necezurovaný příběh o partičce outsiderů.

Spolupráce šla tak dobře, že ještě před premiérou Sebevražedného oddílu Gunn začal připravovat spin-off s Peacemakerem, jednou z ústředních postav filmu, jíž ztvárňuje John Cena. Co by mohlo být oním dalším DC projektem?

Nedávno byla řeč o tom, že by se Gunn nebránil natočení dalšího Sebevražedného oddílu a není ani proti pokračování seriálu Peacemaker, takže tohle by rozhodně byly možné varianty. Co jiného? V minulosti Gunn vysvětloval, že projekty jako Superman nejsou nic pro něj, protože prostě ví, že další Superman dříve či později vznikne. Daleko víc jej baví vytahovat na světlo postavy, které by jinak nedostaly příležitost.

V jednu chvíli se prý například zvažovalo natáčení filmu o Supermanovu psu Kryptovi. V interview pro ET Online zase režisér tajemně nadnesl, že ještě nehodlá končit se světem záporáků a na sociálních sítích naznačil, že nevylučuje další spin-offy Sebevražedného oddílu. Povedou tedy Jamesovi kroky právě tímto směrem? Idris Elba se nebojí hovořit o tom, že by rád natočil vlastní spin-off s ostrostřelcem Bloodsportem. Dokonce se objevily zvěsti o tom, že je obdobný projekt v přípravě. To však sám Gunn popřel.

Pak je tu ještě otázka Margot Robbie a Harley Quinn. Gunn o Margot prohlásil, že je to nejtalentovanější herečka, s jakou kdy pracoval. Na sociálních sítích fanouškovi odpověděl, že by s chutí natočil s Harley její sólovku. Samotná Robbie nejprve v červenci tvrdila, že v roli strávila delší čas v kuse a potřebovala by si odpočinout. Krátce na to už pro ET Online uváděla, že je odpočatá dost a připravená se vrátit. Zároveň si také pochválila spolupráci s Gunnem. Prozradila také, že jejím velkým snem je natočil společný film s Poison Ivy, s níž Harley v komiksech pojí těsné pouto. A ještě James Gunn v polovině srpna na Twitter napsal, že s Margot diskutoval o tom, že by spolu někdy v budoucnu (na něčem) mohli spolupracovat. S jistotou zatím může říct pouze to, že se nebavili o zpracování komiksové týmokvy Gotham City Sirens, v níž Harley pravidelně vystupuje.

Co tedy myslíte? Natočí Gunn nějaký spin-off Sebevražedného oddílu? Bude v něm vystupovat Harley Quinn? Nebo režisér ve světě DC zaměří svou pozornost někam úplně jinam? Momentálně je jisté pouze to, že si na novinku počkáme, protože co nevidět Gunn upře svou plnou pozornost na chystané Strážce Galaxie 3.

Foto: Sebevražedný oddíl

Zdroje: Movieweb, James Gunn I, II, III, IV, V, VI, Game Spot, Entertainment Weekly, ET Online

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest