Strážci Galaxie 3 příběh partičky podivínů uzavřou

Strážci Galaxie 3 příběh partičky podivínů uzavřou | Fandíme filmu
Marvel Studios
Režisér James Gunn prozradil, které postavy dostanou více prostoru a další zajímavosti.

Natáčení Strážců Galaxie 3 se konečně po řadě peripetií blíží. Dává tedy smysl, že se scénář ještě ladí k dokonalosti. Režisér James Gunn to připustil v rozhovoru pro Collider. Zároveň ale dodal, že jde o malé změny, jinak je scénář ve svých hrubých obrysech už léta stejný a nikdy se na něm neměnilo nic zásadního, ani po tom, co se snímek o několik let odložil.

Herečka Karen Gillan, představitelka Nebuly, v rozhovoru pro Yahoo uvedla, že scénář četly společně s Pom Klementieff, představitelkou Mantis a obě začaly brečet. Prý postavy poznáme daleko víc do hloubky. Ale je to všechno?

V rozhovoru pro Entertainment Tonight Gunn naznačil, že by tentokrát mohly hlavní postavy umírat. Anebo roli může hrát to, co v rozhovoru pro ComicBook uvedl Dave Bautista, představitel Draxe. Ten hovoří o tom, že třetí Strážci příběh partičky uzavřou, což bude jedinečné, ale bude to hořkosladké. Všechny dobré věci někdy musejí skončit, ale James Gunn, štáb a herci byli posledních deset let pro Bautistu rodinou.

A celou situaci ještě trochu odlehčil James Gunn, když v reakci na rozhovor Karen Gillan na Twitter napsal, že dámy určitě brečely proto, že se o scénář řízly do prstu. A nebo naříkaly, že mají ve scénáři málo replik. To ale podle Gunna není pravda. Obě dvě dámy prý tentokrát hrají velkou roli!

Foto je ilustrační (Strážci Galaxie)

Zdroje: James Gunn, Collider, Yahoo, Entertainment Tonight, The Hollywood Reporter, ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest