The Equalizer: Hit-Girl coby prostitutka

The Equalizer: Hit-Girl coby prostitutka | Fandíme filmu
Chloë Grace Moretz, nadaná hollywoodská hvězdička, se společně s Denzelem Washingtonem představí v thrilleru The Equalizer.

Konečně je kolem zajímavě vypadajícího projektu rušno. Už vcelku dlouho máme jasno o tom, kdo bude hlavní hvězdou, neboť Sony Pictures už mají pod kontraktem Denzela Washingtona. Vyřešena je již i otázka režiséra, když smlouvu podepsal Antoine Fuqua (Nejlepší z Brooklynu, Pád Bílého domu). Budeme tedy svědky jejich druhého dostaveníčka. V prvním případě z toho byl Oscar pro Denzela za Nejlepší mužský herecký výkon za roli zkorumpovaného fízla v policejním dramatu Training Day. Tentokrát si střihne úlohu Roberta McCalla. Jedná se o bývalého agenta tajné služby, jenž se den za dnem snaží pomáhat bezbranným spoluobčanům a trošku tak vyrovnat poměr sil. Skrze inzerát nabízí své nadstandardní a neobvyklé služby obyčejným lidem, přičemž přirozeně stojí na straně dobra. Máte problémy s drogami, násilím, překupníky zbraní, gangy či vraždícími maniaky? Obraťte se na McCalla.

Dvojici ostřílených veteránů pravděpodobně brzy doplní talentovaná Chloë "Hit-Girl" Moretz, která by se měla v thrilleru The Equalizer chopit role prostitutky. Původní představa tvůrců byla taková, že se bude jednat o dívku starší dvaceti let. Nicméně chemie mezi Moretz a Washingtonem prý vypadá nadmíru slibně, takže postava byla zčásti přepsána, aby přesně padla sympatické šestnáctileté blondýnce. Kdo si vzpomněl na Jodie Foster v Taxikáři, má bod. Chloe je v poslední době hodně vytížená. V kinech bude relativně brzy k vidění v pokračování comicsárny Kick-Ass a též v remaku Kingova hororového románu Carrie.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest