The Equalizer: Zkusí režisérské štěstí Antoine Fuqua?

The Equalizer: Zkusí režisérské štěstí Antoine Fuqua? | Fandíme filmu
Zjevně ambiciózní projekt stále nemá režiséra, ačkoliv kolem kroužilo nejedno zajímavé jméno. Zopakují si spolupráci Fuqua a Washington?

The Equalizer stále přešlapuje na místě. Denzel Washington, tedy hlavní tahák celého projektu, má sice dvacetimilionový ($) kontrakt v kapse, avšak pořád neznáme jméno režiséra, který se ujme příběhu Roberta McCalla. Nejprve odpadnul Nicolas Winding Refn (Drive, Only God Forgives) a následoval jej Rupert Wyatt (Zrození Planety opic). Teď o svou šanci bojuje Antoine Fuqua, jehož akční pecka Olympus Has Fallen otevřela tento pátek (22. března) v zámořských kinech s výsledkem přes $10 mega, což je velmi solidní počin. Porazil jej pouze těsně animák Croodsovi, nicméně o víkendu Gerard Butler jistě zavelí k frontálnímu útoku na příčku nejvyšší.

Ostřílenému režisérovi navíc hraje do karet fakt, že ve filmografii už má jednu hyperúspěšnou spolupráci s Washingtonem, neboť to byl právě Fuqua, jenž Denzela režijně vedl v parádním thrilleru Training Day. A jak všichni víme, rodák z New Yorku si za roli zkorumpovaného detektiva Alonzo Harrise po právu odnesl v roce 2002 Oscara za Nejlepší mužský herecký výkon. Pravděpodobně tedy můžeme očekávat velmi dobré vztahy, přičemž podpora největší hvězdy se vždy počítá. Studio by údajně rádo nastartovalo celou sérii filmů o bývalém tajném agentovi, jenž dennodenně pomáhá bezbranným spoluobčanům v boji proti kriminálním živlům všeho druhu, tudíž se jedná o docela lukrativní prácičku. Uvidíme, zda Fuqua obstojí a nakonec usedne na režisérskou židli. Volba by to rozhodně nebyla špatná.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest