The Equalizer: Denzel Washington za vás spráská sousedy

The Equalizer: Denzel Washington za vás spráská sousedy | Fandíme filmu
Na filmové plátno se podívá televizní seriál, ve kterém ozbrojený hrdina řešil přes inzerát neobyčejné problémy obyčejných lidí.

Po loňském Nepříteli pod ochranou uvidíme Denzela Washingtona nejdříve v dlouho očekávaném snímku Flight, ve kterém se po třech letech vrací na režisérskou stoličku Robert Zemeckis (pusťte si trailer), a dále v právě natáčených 2 Guns, kde si zastřílí společně s Markem Wahlbergem pod dohledem ruční kamery Baltasara Kormákura. Nebyl by to ale pravý Hollywood, abychom se obešli bez nějakého toho remaku. Tím by měl být v Denzelově případě Equalizer – předělávka kriminálního seriálu z 80. let. S projektem byli dříve spojováni Russell Crowe a Paul Haggis, avšak studio Sony se rozhodlo vydat jiným směrem.

K filmu se pro začátek připojilo jméno Denzela Washingtona a do užšího výběru se vybralo pár zajímavých režisérů, kteří se nebojí jet až na krev – Pierre Morel (96 hodin), Nicolas Winding Refn (Drive), Gavin O’Connor (Warrior) a Gareth Evans (The Raid). A o čem že tenhle seriál je? Rozhodně se nejedná o žádný muzikál či tajuplné science fiction. Hlavní postavou je Robert McCall, vysloužilý tajný agent, který má řadu speciálních schopností, záhadné kontakty a v neposlední řadě spoustu zbraní, se rozhodne přes inzerát nabízet pomoc obyčejným lidem s jejich každodenními potížemi. Ne však s daňovými přiznáními nebo nefungující elektrikou, ale s těmi každodenním potížemi, které zahrnují kupříkladu drogy, vraždy a násilí. McCall je prostě člověk, který vyrovná poměr sil (proto ten Ekvalizér). Ani Edward Woodward nebyl v této roli kdovíjaký mladík, takže pro Denzela je úloha jako stvořená. O dalších podrobnostech budeme zavčas informovat.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest