The Equalizer: Rupert Wyatt by se rád ujal režie

The Equalizer: Rupert Wyatt by se rád ujal režie | Fandíme filmu
Filmová adaptace osmdesátkového televizního seriálu stále hledá režiséra. Kdo by mohl vést Denzela Washingtona coby Roberta McCalla?

Projekt The Equalizer jsme vám již dříve přiblížili, nicméně od té doby se událo několik zásadních rozhodnutí. Obsazení Denzela Washingtona (Training Day, 2 Guns) nepředstavuje jednu z nich, poněvadž ten byl jasný už dříve. Otazník však stále visí nad režisérkým postem. Prvotní idea byla taková, že režie se ujme Nicolas Winding Refn (Drive, Only God Forgives), avšak ten před nedávném vycouval. Jelikož produkční práce by měly odstartovat již v červnu, Sony nutně potřebuje uvolněný post obsadit. A kandidátem číslo jedna je momentálně Rupert Wyatt, tedy člověk zodpovědný za parádní Zrození Planety opic.

Jednání jsou ovšem ještě v plenkách, tudíž rozhodně nejde o hotovou věc. Zvolený tvůrce by měl mít kromě Washingtona, jenž nedávno zazářil v dramatu Roberta Zemeckise Flight, k dispozici i prostředky v hodnotě $50 milionů (Denzelův honorář činí plných $20 mega). V kuloárech se hovoří o nastartování celé série, leč vše je odvislé od finančního úspěchu úvodního dobrodružství Roberta McCalla. Bývalý tajný agent se každý den snaží pomáhat bezbranným spoluobčanům a vyrovnat tak poměr sil. Skrze inzerát nabízí své nadstandardní služby obyčejným lidem, přičemž přirozeně stojí na straně dobra. Máte problémy s drogami, násilím, překupníky zbraní, gangy či vraždícími maniaky? Obraťte se na McCalla.

Wyatt by měl mít v příslušném období volno, neboť natáčení chystaného válečného snímku Birdsong, jemuž se upsal, je vlivem vytíženosti Nicholase Houlta odsunuto minimálně na konec roku 2013. Hoult bude v nejbližší budoucnosti zaneprázdněn prací na comicsovce X-Men: Days of Future Past.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest