Strážci Galaxie: Vánoční speciál bude nedílnou součástí celé ságy

Strážci Galaxie: Vánoční speciál bude nedílnou součástí celé ságy | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Fanoušci Strážců potřebují vánoční film vidět, aby plně pochopili Strážce Galaxie 3 a další režisérova odhalení.

Loni v prosinci měl Disney velkou prezentaci připravovaných novinek, kde dostal prostor i Marvel. Jedním z překvapení, jež studio odhalilo, bylo potvrzení příprav vánočního speciálu Strážců Galaxie. O tom jsme toho zatím věděli dost málo, režisér James Gunn nicméně teď v rozhovoru pro Collider před fanoušky odhalil alespoň několik základních údajů.

Rozhodně nejde o nějakou nepodstatnou legrácku, jakou byl slavný vánoční speciál Hvězdných válek. Speciál je součástí příběhu filmových Strážců Galaxie a diváci se v něm dozvědí důležité věci, které by měli znát před premiérou Strážců Galaxie 3.

Speciál se bude natáčet souběžně se Strážci Galaxie 3, samozřejmě v něm budou vystupovat stejní herci, ale do značné míry budou využity také stejné kulisy. V tomhle směru můžeme tipovat, že minimálně část děje se bude odehrávat klasicky na palubě vesmírné lodi Strážců. Gunn také prozradil, že rozsahem by se speciál měl vejít maximálně do čtyřiceti minut. Už z dřívější doby víme, že s uvedením se počítá na prosinec 2022, kdy by měla speciál uvést streamovací služba Disney+, jež už by v té době snad měla být dostupná v Česku.

Foto je ilustrační - Strážci Galaxie

Zdroj: Collider

Galerie: 5

Strážci Galaxie: Vánoční speciál bude nedílnou součástí celé ságy | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Vánoční speciál bude nedílnou součástí celé ságy | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Vánoční speciál bude nedílnou součástí celé ságy | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Vánoční speciál bude nedílnou součástí celé ságy | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Vánoční speciál bude nedílnou součástí celé ságy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest