Venom: Tom Hardy o další budoucnosti

Venom: Tom Hardy o další budoucnosti | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 1 obrázek
Objeví se Tom Hardy jako Venom v jednom dalším komiksovém snímku?

Tento týden se k nám dostaly první ohlasy na snímek Venom 2: Carnage přichází. Přinesly s sebou i odhalení potitulkové scény, o níž bude opět řeč, takže pokud si nechcete zkazit překvapení, nepokračujte ve čtení!

Vy ostatní už asi víte, že titulková scéna jasně odkazovala ke spojení Venoma se Spider-Manem. Tom Hardy zatím nemluví o spojení otevřeně, ale i nejnovější interview pro ET Canada se hemží náznaky a je jasně patrné, že Hardy rozhodně chce látku posouvat dál:

Máme svět Venoma, svět Spider-Mana a mnohovesmír. Je celá řada kánonů, tradic a mytologií, které lze zpracovávat buď paralelně nebo kontinuálně. Myslím, že je třeba mít správné lidi, dobře to naplánovat, poslouchat názory diváků a chápat, že je vždy potřeba udělat v pravý čas to správné rozhodnutí. I když víte, kam se věci mají vyvíjet, nebo kam si přejete, aby se vyvíjeli, tak je vždycky třeba správně vybalancovat vše výše uvedené, když [připravujete budoucnost].

Nejdřív představíte postavu. Když ji diváci mají rádi, tak ji necháte něco prožít. Carnage je samozřejmě vysoko v hierarchii postav [spojených s Venomem]. Takže si říkáte, ‚sakra, musíme ještě víc přitopit pod kotlem‘ anebo můžete začít pracovat paralelně a vystavět svět, který postupně prozkoumáte.

Vždycky měl vzniknout Venom 3 pokud by první dva filmy byly úspěšné. Myslím, že vždycky musíte myslet na to… Tyhle [velkofilmy] se v současnosti zamýšlejí jako trilogie, a pokud se jim podaří uspět, tak se běžně na počátku plánují jako jednička, dvojka, trojka a konec. Takže když mi nabídli prvního Venoma, tak se počítalo s tím, že v případě úspěchu vznikne dvojka a v případě dalšího úspěchu trojka. Takže je třeba brát v potaz potenciál [celé trilogie].“

Hardy mluví v hádankách, což je pochopitelné, když za sebou ještě nemáme ani širší uvedení dvojky. Jedna věc je ale z jeho vyjádření zřejmá. Hovoří o tom, že filmové série můžete v tradičním hollywoodském pojetí buď neustále pumpovat nahoru, anebo můžete začít budovat svět do šířky. A soudě dle potitulkové scény Venoma 2, tak přesně tohle se právě děje. Kdo ví, zda otevíráme zmiňované paralelní světy, nebo se prostě jen protnou dráhy Venoma a Spider-Mana, ale prozatím vše nasvědčuje tomu, že obě populární postavy jsou na trajektorii směrem ke společnému setkání. A tak či tak, dokud Venom bude slavit úspěch, počítá se s dalším rozšiřováním jeho příběhu.

A na závěr ještě fotka, která fanoušky vyprovokovala k další vlně spekulací. Hardy je na snímku zachycený s čepicí, která se rozdávala členům štábu při natáčení Spider-Mana: Bez domova. Znamená to snad, že se Hardy ve snímku objeví? Proto zatím nemáme žádné důkazy, nicméně na míře fandovských spekulací je vidět, jak jsou diváci na spojení obou ikonických postav zvědaví.

Následuje ještě krátký nový spot a nový plakát. Ten na vás čeká dole v galerii.

Od událostí Venoma uplynul více než rok. Investigativní novinář Eddie Brock má co dělat, aby se vypořádal se společným životem s mimozemským symbiontem Venomem, který mu dopřává nadlidské síly, díky nimž může být smrtícím mstitelem. Skrze rozhovory se sériovým zabijákem Cletusem Kasadym se Brock snaží zachránit svoji novinářskou kariéru. Kasady se však stává hostitelem symbionta Carnage a po nezdařilé popravě prchá z vězení.

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum premiéry je stanovené na 14. 10. 2021.

Foto: Sony

Zdroje: ET Canada

Galerie: 2

Venom: Tom Hardy o další budoucnosti | Fandíme filmu Venom: Tom Hardy o další budoucnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest