Venom 2: Carnage přichází – První trailer

Venom 2: Carnage přichází – První trailer | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Nový padouch Masakr v podání Woodyho Harrelsona se představuje.

Po dlouhém čekání je tu první trailer pro Venoma 2: Carnage přichází. Titulární Carnage, nebo-li Masakr, je dalším slavným spidermanovským padouchem a často také jedním z úhlavních Venomových nepřátel. Také jde symbiózu mimozemského slizu s člověkem, který následně dostává nadlidské síly. Potíž je v tom, že mimozemský symbiotický organismus je od přírody agresivní a silně ovlivňuje svého hostitele. A zatímco Eddie Brock (Tom Hardy) se svého symbionta snaží držet na uzdě, v případě Carnage to neplatí. Ten se spojil s krvelačným vrahem Cletusem Kasadym (Woody Harrelson). Krvežíznivost obou bytostí se v tu ránu násobí.

První teaser trailer pro pokračování diváckého hitu z roku 2018 ukazuje, že Eddie má sám o sobě co dělat, aby mu Venom příliš neutíkal z vodítka. Sice teď jeho byt vypadá, jak doupě nefunkčního alkoholika, ale zdá se, že Venom poslouchá a nejí lidi. Na už tak vyřízeného Eddieho ale čeká ještě náročnější zkouška. Spojení Kletuse se symbiontem se blíží a Kasady má s Brockem nějaké historické pouto, nebo snad dokonce nevyřízené účty. Zrození Carnage připomíná záběry, které nám v traileru pro Venoma před lety ukazovaly přerod Eddieho. Čeká nás zřejmě určité zrcadlení. Varovná ukázka toho, co se stane, když se symbiont dostane do špatných rukou (...nohou, těla a hlavy).

Michelle Williams jako Eddieho bývalá přítelkyně se v ukázce zatím pouze mihla a stejně tak Naomie Harris, jenž se pomalu mění v Carnagovu neméně zběsilou lásku Shriek. V jeden moment Kasady zamáčkne pavoučka. Jde snad o přímý odkaz ke Spider-Manovi? Anebo je to jen nevinné pomrknutí. V budoucnu se dozvíme jistě víc, zatím je tu tedy první teaser trailer, fotky a plakát, jež můžete vidět dole v galerii.

PS: Zdá se mi to, nebo Venom od prvního filmu změnil hlas?

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum premiéry je stanovené na 16. 9. 2021.

Podklady a foto: Sony Pictures

Galerie: 4

Venom 2: Carnage přichází – První trailer | Fandíme filmu Venom 2: Carnage přichází – První trailer | Fandíme filmu Venom 2: Carnage přichází – První trailer | Fandíme filmu Venom 2: Carnage přichází – První trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest