Venom 2: Tom Hardy se oficiálně stal spoluautorem filmu

Venom 2: Tom Hardy se oficiálně stal spoluautorem filmu | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Tom Hardy Venoma tak miluje, že tentokrát byl za lví podíl na námětu patřičně uznán.

Už o prvním Venomovi se tradovalo, že jej Tom Hardy při natáčení tak upravoval, že je vlastně dalším scenáristou filmu. U dvojky to bude oficiálně posvěceno. Jako scenáristka se vrátila Kelly Marcel, ale Hardy společně s ní tentokrát bude regulérně zapsaný v titulcích snímku jako spoluautor námětu.

Kelly v rozhovoru pro Empire prozradila, že jsou kreativními partnery už skoro 20 a Tom vždycky na všech svých filmech úzce spolupracoval, protože mu prostě na výsledku záleží. Venom je pro něj ale vyložená srdcovka a na dvojce se podílel tolik, že tentokrát už jej nemine oficiální zápis do titulků. Dvojice společně připravila námět filmu během dlouhých hovorů přes FaceTime, kdy vymysleli příběh, nadhazovali si nápady, zkoušeli co funguje a nefunguje, jak do příběhu zapadne padouch Carnage a tak dále. Když kostru snímku perfektně doladili, tak se Marcel na tři měsíce zavřela se štosem poznámek sama k počítači a na základě spolupráce s Hardym připravila už tradiční podobu scénáře.

V posledních týdnech se objevila neoficiální šuškanda, podle které by se mohl blížit další trailer, zatím se alespoň můžete do galerie podívat na nově zveřejněné fotky. Venom 2: Carnage přichází bude do kin uvedený už letos v září.

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum premiéry je stanovené na 16. 9. 2021.

Foto: Sony Pictures

Zdroj: Empire

Galerie: 4

Venom 2: Tom Hardy se oficiálně stal spoluautorem filmu | Fandíme filmu Venom 2: Tom Hardy se oficiálně stal spoluautorem filmu | Fandíme filmu Venom 2: Tom Hardy se oficiálně stal spoluautorem filmu | Fandíme filmu Venom 2: Tom Hardy se oficiálně stal spoluautorem filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest