Sugar Bandits: Joe Carnahan si vybral další projekt!

Sugar Bandits: Joe Carnahan si vybral další projekt! | Fandíme filmu
Předloha slibuje parádní akční jízdu, takže volba setsakra zajímavá.

Po povedeném A-Teamu a neméně zdařilém "survival" dramatu Mezi vlky měl americký režisér Joe Carnahan natočit remake legendárního Přání smrti z roku 1974, v němž řádil jako černá ruka Charles Bronson. Jenže rodák z kalifornského Sacramenta se nepohodl se studiem Paramount, když odmítnul obsadit do hlavní role Bruce Willise, poněvadž jeho esem v rukávu byl Frank Grillo. Nesoulad tvůrčích vizí v kombinaci s tvrdohlavostí obou stran nakonec rezultoval v Carnahanův odchod, leč nyní se zdá, že o kvalitní podívanou nakonec přece jenom nepřijdeme. Sice to nebude již zmíněné Přání smrti (ani Expendables 3), ale akční thriller Sugar Bandits. Jedná se o filmovou adaptaci úspěšného románu Chucka Hogana Devils in Exile z roku 2010, který vypráví příběh skupinky veteránů z Iráku, jimž šéfuje chlapík jménem Neal Maven.

Ten po návratu z blízkovýchodního konfliktu zjistil, že jeho život je v troskách. Rozhodne se proto naverbovat kámoše z armády a pokračovat v nebezpečném způsobu života, když na chleba si partička bývalých vojáků vydělává okrádáním obchodníků s drogami. Nejde jim přirozeně o narkotika, ale o peníze. Produkt tudíž vždy zničí a prašule si ponechají. Spojují tak příjemné s užitečným, protože vyjma obživy též likvidují síť drogových dealerů. Připomeňme, že Hogan je autorem předlohy k výtečnému Městu Bena Afflecka, takže o kvalitu námětu nemusíme mít strach.

Osobně jsem docela zvědav, zda Carnahan osloví opět svého oblíbence Liama Neesona. Na první pohled je totiž postarší drsňák ideálním kandidátem pro úlohu Neala Mavena. Nicméně skutečně nevím, kolik je ústřední postavě v knize let. Co říkáte? Vypadá to zajímavě, že?

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest