Echo: Kdo připraví novou marvelovskou sérii a kdy se bude točit

Echo: Kdo připraví novou marvelovskou sérii a kdy se bude točit | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 1 obrázek
Představí v sérii o neslyšící hrdince také populární nevidomý hrdina?

Jednou z příštích marvelovských minisérií je Echo. Neslyšící hrdinka s dokonalými reflexy se poprvé představí v sérii Hawkeye, aby následně dostala svou vlastní. Dosud jsme nedostali žádné oficiální oznámení, ale z internetových náznaků to vypadá, že hlavní scenáristkou chystané série se stane Marion Dayre. Ta zatím pracovala na sériích Volejte Saulovi a Odhalení, má tedy zkušenosti s vyprávěním hutných dramat. Pokud nakonec skutečně nový superhrdinský projekt získá, tak uvidíme, zda ho pojme právě takto, nebo v něm bude daleko víc marvelovského humoru.

Samotná představitelka hlavní role Alaqua Cox potvrdila na Instagramu, že natáčení série začne příští rok v únoru, což znamená, že samotná série by mohla mít premiéru nejdříve závěrem roku 2022 nebo později. Castingové oddělení hledá další herečky schopné ztvárnit neslyšící postavy, je tedy patrné, že nás filmaři seznámí s částí populace, se kterou většina lidí nemá zrovna bohaté zkušenosti. Spekuluje se o tom, že by nám série mohla představit hrdinčino dospívání.

Vedle toho se objevil online divoký drb, podle něhož by v sérii mohl vystupovat samotný Daredevil, avšak to takhle daleko od začátku natáčení skutečně zatím není jak potvrdit. Navíc podobné drby se objevují poměrně často a zatím po Daredevilovi není ani vidu, ani slechu. Tak uvidíme.

Echo je spin-off, jenž bude vycházet z letošní minisérie Hawkeye. Pod superhrdinskou přezdívkou vystupuje Maya Lopez, neslyšící žena se super rychlými reflexy, jež dokáže napodobit pohyby svých protivníků. Do role byla obsazena neslyšící herečka Alaqua Cox, pro níž je Hawkeye její prvotinou. V komiksech postava někdy přebírá po Clintu Bartonovi jeho identitu Ronina, tedy podobu, v jaké jsme jej viděli v úvodu Avengers: Endgame. Minisérii připravují Etan a Emily Cohenovi.

Zdroje: The Cosmic Circus, Murphy's Multiverse, Daniel R

Galerie: 2

Echo: Kdo připraví novou marvelovskou sérii a kdy se bude točit | Fandíme filmu Echo: Kdo připraví novou marvelovskou sérii a kdy se bude točit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest