Eternals: Našlapaný trailer řeší, proč noví hrdinové nezasáhli proti Thanosovi

Eternals: Našlapaný trailer řeší, proč noví hrdinové nezasáhli proti Thanosovi | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Superschopnosti nových marvelovských hrdinů se předvádějí v boji proti monstrózním Deviantům.

Marvel na nás vyplivl nový trailer na svoji očekávanou podzimní novinku Eternals. A nechodí kolem horké kaše. Hned v úvodu se řeší, proč jsme o Eternals dosud nikdy neslyšeli. Má to dva prosté důvody. Zaprvé, božští vesmírní obři, Celestiálové, kteří je stvořili, jim zakázali plést se do lidských záležitostí, pokud v nich nemají prsti monstrózní Devianti. Jeden z Celestiálů je v traileru vykreslený tak, že jej rozhodně poslechnout chcete. A pak je tu druhý důvod: Zvrácení Thanosova lusknutí prsty vyvolalo takovou energii, že se kvůli tomu Devianti vrátili.

V tu chvíli začíná snaha o shromáždění jednotlivých Eternalů a jejich bitva s devianty. A musí se nechat, že v traileru nevypadají souboje vůbec špatně. Je patrné, že Eternalové jsou skutečně supermanské bytosti, které svou mocí převyšují většinu dosud představených hrdinů. Zároveň se ale nelze ubránit otázce, proč se do akce nezapojuje nikdo z Avengers, když se na Zemi evidentně objevila monstra schopná rozsévat kolem sebe destrukci… Ale třeba na tuhle otázku film nabídne uspokojivou odpověď.

Upoutávka se nese po velkou část v monumentálním duchu a ukazuje, že příběhy Eternalů jsou skutečně něco na úrovni mytologie. Zároveň ale trailer obsahuje až překvapivě velké množství humoru a ukazuje, že ani nesmrtelné bytosti nejsou žádní suchaři. Datum premiéry je stále stanoveno na začátek listopadu, tak se můžeme těšit.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích se objeví Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Barry Keoghan a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 4. listopadu 2021.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 9

Eternals: Našlapaný trailer řeší, proč noví hrdinové nezasáhli proti Thanosovi | Fandíme filmu Eternals: Našlapaný trailer řeší, proč noví hrdinové nezasáhli proti Thanosovi | Fandíme filmu Eternals: Našlapaný trailer řeší, proč noví hrdinové nezasáhli proti Thanosovi | Fandíme filmu Eternals: Našlapaný trailer řeší, proč noví hrdinové nezasáhli proti Thanosovi | Fandíme filmu Eternals: Našlapaný trailer řeší, proč noví hrdinové nezasáhli proti Thanosovi | Fandíme filmu Eternals: Našlapaný trailer řeší, proč noví hrdinové nezasáhli proti Thanosovi | Fandíme filmu Eternals: Našlapaný trailer řeší, proč noví hrdinové nezasáhli proti Thanosovi | Fandíme filmu Eternals: Našlapaný trailer řeší, proč noví hrdinové nezasáhli proti Thanosovi | Fandíme filmu Eternals: Našlapaný trailer řeší, proč noví hrdinové nezasáhli proti Thanosovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest