Rychle a zběsile 10: Známe datum premiéry

Rychle a zběsile 10: Známe datum premiéry | Fandíme filmu
Universal Pictures
Dieselova partička udrží tradici.

Pokud jde o nějakém letošním hollywoodském velkofilmu mluvit jako o úspěchu, tak je to Rychle a zběsile 9. Snímek utržil přes 680 milionů dolarů a z ohlasů se zdá, že skalní fandové jsou spokojení. Plánům na natáčení plánované desítky a jedenáctky, které by měly hlavní sérii uzavřít, tak v tenhle moment vůbec nic nebrání.

Dříve jsme pouze neurčitě slýchali, že se mají snímky točit naráz a že by se kamery měly spustit snad v lednu 2022. Teď je tu konečně také datum premiéry. Minimálně tedy pro Rychle a zběsile 10. Předposlední díl Torretovy ságy má dorazit do kin 7. dubna 2023 (mezinárodně, u nás tedy snad 6. dubna – v Česku se filmové premiéry odehrávají ve čtvrtek, nikoliv v pátek). Pokud nepřijdou potíže libovolného charakteru, udrží si značka dvouleté odstupy mezi jednotlivými filmy, které platí už od čtyřky z roku 2009.

Snímek opět zrežíruje Justin Lin a v hlavní roli se jistě vrátí Vin Diesel. Lze předpokládat, že vedle něj se opět objeví také Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris a Nathalie Emmanuel. V minulém snímku také přežil Torettův bratr Jakob (John Cena), uprchla záporačka Cipher (Charlize Theron) a v potitulkové scéně se setkali Han (Sung Kang) a Deckard Shaw (Jason Statham), tak uvidíme, zda se jejich nevyřízené účty budou řešit v desátém dílu ságy, nebo v nějakém spin-offu. S jistotou se nevrátí Dwayne Johnson.

Foto je ilustrační - Rychle a zběsile 9

Zdroj: EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest