Rychle a zběsile: Je to potvrzené, Dwayne Johnson se opravdu nevrátí

Rychle a zběsile: Je to potvrzené, Dwayne Johnson se opravdu nevrátí | Fandíme filmu
Universal Pictures
Samostatná série s Hobbsem má nicméně do budoucna velké plány.

Nedávno se Dwayne Johnson vysmál dalšímu kolu sporů s Vinem Dieselem a při té příležitosti uvedl, že se do hlavní série Rychle a zběsile už nevrátí. A to navzdory tomu, že dříve naznačoval, že se možná ještě rozmyslí. Producent Hiram Garcia nicméně teď znovu potvrdil, že v Rychle a zběsile 10 a 11 s The Rockem prostě počítat nemáme.

Garcia uvedl v rozhovoru pro Collider následující: „Po natáčení Rychle a zběsile 8 se Dwayne Johnson jasně rozhodl, že ze zřejmých důvodů uzavře kapitolu Rychle a zběsile. Všem popřál hodně štěstí a svoji pozornost na jiné příběhy. Takže i když nebude v Rychle a zběsile 10 nebo 11, naše plány s Hobbsem to nijak nenaruší. Všechny postavy samozřejmě existují ve společném univerzu a jsme jedině rádi, když se všem částem univerza daří. Pro Hobbse máme jasně dané plány a fanoušci z nich budou nadšení. Připravuje něco svěžího a jedinečného a studio se nemůže dočkat, až začnou začneme s přípravami. Momentálně se snažíme rozpracovat námět a máme několik opravdu velkých nápadů.“

Takže tady to máte černé na bílém. Rychle a zběsile 10 a 11 sice slibuje, že půjde o velký závěr dosavadní ságy, ale pokud se něco překvapivě nezmění, jedna z nejvýraznějších postav zkrátka bude chybět. Hobbs mezitím počítá s dalším dílem svojí vlastní série, tak uvidíme, zda se k němu znovu připojí Shaw (Jason Statham), Hattie (Vanessa Kirby) nebo ředitel Eteonu (Ryan Reynolds).

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest