Venom 2: Ve filmu má vystoupit postava ze Spider-Mana

Venom 2: Ve filmu má vystoupit postava ze Spider-Mana | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Podívejte se na nové plakáty s monstrózním padouchem Carnagem.

Nedávno jsme se dočkali smutné zprávy, že Venom 2: Carnage přichází bude odložený na říjen. V Česku má být film k vidění 14.10. To ale kinům nebrání snímek inzerovat. A britská sít kin Vue ve svojí kartě snímku uvádí zajímavé informace. Konkrétně zajímavá jména.

Vue tvrdí, že by ve snímku měl hrát Tom Hollander, britský herec, jenž vystupoval třeba v Bohemian Rhapsody jako producent Jim Beach nebo v sérii Piráti z Karibiku jako Beckett. Nevíme, koho by měl ztvárnit ve druhém Venomovi.

To by ale ještě nebylo to nejzajímavější. Podle sítě multikin má ve filmu vystupovat také J.K. Simmons! Toho ve světě Spider-Mana dobře známe. V trilogii Sama Raimiho ztvárnil J. Jonaha Jamesona, šéfa bulvárního deníku Daily Bugle, který má na Pavoučího muže pifku. Roli si Simmons po letech zopakoval ve filmu Spider-Man: Daleko od domova a měl by vystupovat také ve Spider-Manovi: Bez domova.

Už dříve se uvádělo, že by se Simmons měl objevit minimálně ve dvou dalších filmech natáčených na motivy komiksů od Marvelu, tak třeba je Venom 2 skutečně jedním z nich. Přinejmenším deník Daily Bugle se objevil v trailerech filmu a díky fotkám z natáčení víme, že noviny budou figurovat také v bratrském snímku Morbius. To může být jen pomrknutí na čtenáře komiksů, ale stejně tak by se mohlo jednat o indicii, že J.J. Jonah Jameson ve světě obou filmů existuje.

Zatím stále nevíme, co přesně by Simmonsova údajná účast měla znamenat. V květnu režisér Andy Serkis tvrdil, že Venom není spojený se Spider-Manem. V červnu jeden z manažerů studia Sony zase říkal, že Morbius není součástí filmového světa Marvelu. Teoreticky by mohlo jít zkrátka a dobře o projev multiverza, které nám Marvel postupně představuje – jednotlivé postavy mohou existovat v mnoha různých podobách v mnoha různých paralelních realitách. Ale prozatím můžeme skutečně pouze spekulovat, víc se snad dozvíme, až letos na podzim budou do kin uvedení Spider-Man: Bez domova a Venom 2: Carnage přichází.

PS: Právě z druhého Venoma pocházejí nové plakáty, jež si můžete prohlédnout dole v galerii.

Od událostí Venoma uplynul více než rok. Investigativní novinář Eddie Brock má co dělat, aby se vypořádal se společným životem s mimozemským symbiontem Venomem, který mu dopřává nadlidské síly, díky nimž může být smrtícím mstitelem. Skrze rozhovory se sériovým zabijákem Cletusem Kasadym se Brock snaží zachránit svoji novinářskou kariéru. Kasady se však stává hostitelem symbionta Carnage a po nezdařilé popravě prchá z vězení.

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum premiéry je stanovené na 14. 10. 2021.

Zdroje: Sony, Vue

Galerie: 3

Venom 2: Ve filmu má vystoupit postava ze Spider-Mana | Fandíme filmu Venom 2: Ve filmu má vystoupit postava ze Spider-Mana | Fandíme filmu Venom 2: Ve filmu má vystoupit postava ze Spider-Mana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest