Spider-Man: J.K. Simmons se může ještě 2x vrátit v roli ikonického novináře

Spider-Man: J.K. Simmons se může ještě 2x vrátit v roli ikonického novináře | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Simmons také vzpomíná na to, jak o roli musel před lety usilovat.

J.K. Simmons v roli J. Jonaha Jamesona, drsného novinového šéfa ze Spider-Mana, je obecně považovaný za jeden z nejlepších castingových tahů v dějinách komiksového filmu. Až neuvěřitelně se podobal předloze a i v malé roli se svojí výbušností dokázal nesmazatelně zapsat do povědomí fanoušků. Docela tak překvapí, když Simmons po letech vzpomíná, že před prvním filmem musel přesvědčovat vedení studia Sony na kamerové zkoušce, že je skutečně pro roli ten pravý. Můžeme se domnívat, že nic takového neplatilo, když jej k návratu do ikonické role přemlouvali tvůrci Spider-Mana: Daleko od domova.

Jameson se objevil jako překvapení v samotném závěru filmu, kde se novinář tradičně snaží přesvědčit veřejnost o tom, že Spider-Man je ten špatný. Pokud se do té doby znovu objevila v Marvel filmu libovolná postava, která se ukázala již v minulosti ve starších snímcích, studio si roli vždycky přeobsadilo vlastním hercem. Pouze u J. Jonaha Jamesona se znovu vrátil J.K. Simmons. Tak moc je herec s rolí spjatý, že tvůrci zkrátka nedokázali sáhnout po nikom jiném.

V momentě, kdy jsme Simonsovu tvář ve Spider-Manovi: Daleko od domova viděli, jsme se mohli ptát, zda to bylo jen maličké cameo, nebo postava byla představená proto, abychom se s ní mohli setkávat do budoucna znovu. A podle herce jsou tu pro druhou variantu přinejmenším otevřená vrátka. Simmons v rozhovoru prozradil, že s ním studio podepsalo smlouvu ještě na dva další filmy. Neznamená to nutně, že se hercových služeb rozhodne využít, ale pokud Simmonse bude produkce do příběhu potřebovat, je herec smluvně vázaný k tomu, aby se objevil.

Co vy na to? Budete doufat, že se tak stane? Nebo byste byli raději, aby se stará Spider-Manova série s novými filmy nadále nemíchala?

Zdroj: EW

Galerie: 2

Spider-Man: J.K. Simmons se může ještě 2x vrátit v roli ikonického novináře | Fandíme filmu Spider-Man: J.K. Simmons se může ještě 2x vrátit v roli ikonického novináře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest