Samaritan: Superhrdinské drama se Stallonem dorazí až příští rok

Samaritan: Superhrdinské drama se Stallonem dorazí až příští rok | Fandíme filmu
United Artists
Zobrazit další 2 obrázky
Sly hraje superhrdinu, který se skrývá před svou minulostí. Nu a teď se bude skrývat další rok.

Máme tu další filmovou oběť pandemie. Snímek Samaritan, kde Sylvester Stallone hraje superhrdinu ve výslužbě, měl být původně uvedený už loni na podzim, následně letos v červnu. Ani tomuhle termínu však studio United Artists nakonec nevěřilo a raději snímek odsunulo na neurčito. Tenhle status nějakou dobu platil, až teď bylo oznámeno, že film bude uvedený 26. srpna 2022. Příznivci nestárnoucí akční hvězdy si tedy budou muset na Sylvesterovo nadlidské řádění ještě počkat.

Sylvester Stallone ve filmu Samaritan hraje superhrdinu, který je považován za dávno mrtvého. Údajně měl zahynout/zmizet před dvaceti lety při strašlivé katastrofě, ovšem zřejmě tomu tak není. Jelikož ale nedokázal překousnout, co se onehdy stalo, skrývá se před světem a straní se lidí. Najít by jej měl třináctiletý klučina (Javon Walton) a pravděpodobně spolu zažijí nějaké to dobrodružství. Dále hrají Martin Starr, Pilou Asbæk, Dascha Polanco, Moises Arias, Jared Odrick a Michael Aaron Milligan. Režíroval Julius Avery.

Podklady a foto: United Artists

Galerie: 3

Samaritan: Superhrdinské drama se Stallonem dorazí až příští rok | Fandíme filmu Samaritan: Superhrdinské drama se Stallonem dorazí až příští rok | Fandíme filmu Samaritan: Superhrdinské drama se Stallonem dorazí až příští rok | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest