Samaritan: Stallone videem ze zákulisí oslavil dokončení superhrdinské novinky

Samaritan: Stallone videem ze zákulisí oslavil dokončení superhrdinské novinky | Fandíme filmu
Sylvester Stallone / Instagram
Zobrazit dalších 6 obrázků
Další vtipné video z natáčení ukazuje, že manželka nedá Stallonovi pokoj ani v práci.

Superhrdinský thriller Samaritan se Sylvesterem Stallonem v hlavní roli nabral jako většina produkcí drobné koronavirové zpoždění, ale v tuto chvíli by mělo být hotovo a materiál směřuje do postprodukce. Radostnou novinu oznámil sám představitel hlavní role a současně všem zúčastněným poděkoval za mnohdy v nestandardních (covidových) podmínkách odvedenou práci. V dalším videu pak konec natáčení potvrdil společně se Stallonem i Javon Walton, představitel druhé ústřední role.

Nestárnoucí legenda akčního žánru si ve filmu střihne superhrdinu, který je považován za dávno mrtvého. Údajně měl zahynout/zmizet před dvaceti lety při strašlivé katastrofě, ovšem zřejmě tomu tak není. Jelikož ale nedokázal překousnout, co se onehdy stalo, skrývá se před světem a straní se lidí. Najít by jej měl třináctiletý klučina (Walton) a pravděpodobně spolu zažijí nějaké to dobrodružství.

Vyjma Stalloneho a Waltona se ve filmu režiséra Juliuse Averyho (Syn zmaru, Overlord) představí rovněž Martin Starr (seriál Silicon Valey), Pilou Asbæk (Hra o trůny), Dascha Polanco (Orange is the New Black), Moises Arias (Průměrňákovi), Jared Odrick (bývalý hráč amerického fotbalu) a Michael Aaron Milligan (Tři billboardy kousek za Ebbingem). Scénář má na svědomí Bragi F. Shut (Hon na čarodějnice, Úniková hra). Datum premiéry bylo posunuto z prosince 2020 na 4. června 2021.

Ach, ty manželky...

Zdroj: Sylvester Stallone / Instagram

Foto: Sylvester Stallone / Instagram

Galerie: 7

Samaritan: Stallone videem ze zákulisí oslavil dokončení superhrdinské novinky | Fandíme filmu Samaritan: Stallone videem ze zákulisí oslavil dokončení superhrdinské novinky | Fandíme filmu Samaritan: Stallone videem ze zákulisí oslavil dokončení superhrdinské novinky | Fandíme filmu Samaritan: Stallone videem ze zákulisí oslavil dokončení superhrdinské novinky | Fandíme filmu Samaritan: Stallone videem ze zákulisí oslavil dokončení superhrdinské novinky | Fandíme filmu Samaritan: Stallone videem ze zákulisí oslavil dokončení superhrdinské novinky | Fandíme filmu Samaritan: Stallone videem ze zákulisí oslavil dokončení superhrdinské novinky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest