Samaritan: Režisér se chlubí, že 73letý Stallone zvládá jako superhrdina to, co nesvedou dvacátníci

Samaritan: Režisér se chlubí, že 73letý Stallone zvládá jako superhrdina to, co nesvedou dvacátníci | Fandíme filmu
Sylvester Stallone / Instagram
Zobrazit dalších 6 obrázků
Sly ještě nepatří do starého železa. Je tu vůbec první fotka přímo z jeho nového superhrdinského filmu.

Superhrdinský snímek Samaritan se nám zase krapítek poodhalil prostřednictvím nové fotky, na níž je vidět Sylvester Stallone v roli superhrdiny, jak se snaží zachránit malou holčičku před převracejícím se autem. (Dosud jsme dostávali pouze fotky z natáčení, tahle je první přímo z filmu). Zachraňování životů pro hrdinu bylo na denním pořádku, dokud se po něm před dvaceti lety neslehla zem. Po neznámé katastrofě je považovaný za mrtvého, avšak při události se stalo zřejmě něco, co jej přinutilo raději se ukrýt před zraky všech lidí. Že mu to nevydrží po zbytek života se přesvědčí ve chvíli, kdy ho najde třináctiletý kluk.

Film režíroval Julius Avery, jenž pro americký magazín Total Film zavzpomínal na svoje dospívání v 80, letech, kdy místo superhrdinů byli v kinech akční hrdinové a Sylvester Stallone byl ten, kdo měl podle něj k superhrdinovi nejblíže. Avery tvrdí, že se máme připravit na velkou jízdu, neboť nám slibuje, že uvidíme třiasedmdesátiletého (v době, kdy se natáčelo) Slye dělat věci, které už dlouho nedělal, a to opravdu vynalézavým způsobem. I přes pokročilý věk je režisér ohromený, kolik toho představitel Ramba vlastně dokáže a tvrdí, že většina kluků kolem dvaceti let by nezvládla to, co Sly ve svém pokročilém věku. Že na to stárnoucí Stallone pořád má, nás přesvědčil několikrát, takže jsme zvědaví, co předvede v Samaritanovi.

Nová fotografie je v galerii ta první, ostatní jsou z natáčení.

V hlavní roli superhrdinského thrilleru se objeví Sylvester Stallone. Film natočil Julius Avery. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 3. 6. 2021.

Foto: United Artist, Sylvester Stallone

Zdroj: Total Film

Galerie: 7

Samaritan: Režisér se chlubí, že 73letý Stallone zvládá jako superhrdina to, co nesvedou dvacátníci | Fandíme filmu Samaritan: Režisér se chlubí, že 73letý Stallone zvládá jako superhrdina to, co nesvedou dvacátníci | Fandíme filmu Samaritan: Režisér se chlubí, že 73letý Stallone zvládá jako superhrdina to, co nesvedou dvacátníci | Fandíme filmu Samaritan: Režisér se chlubí, že 73letý Stallone zvládá jako superhrdina to, co nesvedou dvacátníci | Fandíme filmu Samaritan: Režisér se chlubí, že 73letý Stallone zvládá jako superhrdina to, co nesvedou dvacátníci | Fandíme filmu Samaritan: Režisér se chlubí, že 73letý Stallone zvládá jako superhrdina to, co nesvedou dvacátníci | Fandíme filmu Samaritan: Režisér se chlubí, že 73letý Stallone zvládá jako superhrdina to, co nesvedou dvacátníci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest