The Calling: Susan Sarandon vyšetřuje vraždu

The Calling: Susan Sarandon vyšetřuje vraždu | Fandíme filmu
Oscarová herečka, známá především z různých dramat a komedií, se představí jako policejní vyšetřovatelka na maloměstě.

The Calling je chystaná adaptace stejnojmenné novely spisovatele píšícího pod pseudonymem Inger Ash Wolfe (vlastním jménem Michael Redhill). Právě tuto novelu hodlá do filmové podoby převést režisér Jason Stone. Co se týče režisérských zkušeností, tak má Stone za sebou pouze pár kraťasů, jinak se věnuje spíše psaní a produkování. The Calling tedy můžeme brát jako jeho prvotinu. Scénář pro tento snímek pak napsal Scott Abramovitch, také nepříliš zkušený scenárista, který má na kontě pouze pár televizních filmů.

A o čem je tedy náš příběh? Hlavní hrdinkou je Hazel Micallef, ta pracuje jako detektiv v jednom kanadském maloměstečku. Její nový případ se týká vraždy postarší ženy. Tento čin je dílem brutálního sériového vraha, a tak hlavní hrdince nezbývá nic jiného než ho co nejdříve chytit než se mu podaří zabít další oběť. Navíc k tomuto případu dostane nového kolegu, v podobě ambiciózního mladého detektiva Bena Wingatea.

Hlavní roli ztvární oscarová Susan Sarandon, tu asi netřeba blíže představovat. Jejího kolegu pak ztvární Topher Grace. Jeho slibně se rozvíjející kariéra je momentálně bohužel trochu na ústupu. Po třetím Spider-manovi se už žádného velkého kasovního trháku nedočkal, a jelikož je The Calling popisován jako nezávislý thriller, nelze to předpokládat ani v tomto případě. Dále ve filmu uvidíme herce jako jsou Gil Bellows, Ellen Burstyn a Donald Sutherland. Obsazení tedy vypadá více než zajímavě. The Calling se momentálně nachazí v post-produkci, na datum premiéry, případně trailer se čeká.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest