Copshop: Přestřelka zabijáků s Gerardem Butlerem předvádí 1. trailer

Copshop: Přestřelka zabijáků s Gerardem Butlerem předvádí 1. trailer | Fandíme filmu
Open Road Films
Zobrazit další 4 obrázky
Akční novinka Joe Carnahana vypadá v prvním upoutávce jako sladká akční lahůdka.

Režisér Joe Carnahan netočí vždy perfektní filmy, ale fanoušci přesto oceňují jeho neutuchající snahu servírovat neotřelou akční zábavu. Naposledy jsme od něj viděli Boss Level, předtím natočil třeba Sejmi eso nebo Mezi vlky. Letos bychom se 28. října měli v českých kinech dočkat novinky Copshop. V té se střetnou dva spolehliví matadoři akčního žánru – Frank Grillo a Gerard Butler. Grillo hraje drzého grázlíka, který obral nesprávné lidi a Butler nájemního zabijáka, co má srovnat účet. Střetnou se na policejní stanici, kde se Teddy (Grillo) pokouší ukrýt před nebezpečím. Na cestě je ale další zabiják a na služebně úřaduje jedna hodně nekompromisní policajtka, takže zanedlouho bude mezi vazebními celami zatraceně horko.

Čerstvě zveřejněný trailer je buď dokonalým střihačským podvodem, anebo je Carnahan ve špičkové formě. Protože tady všechno sedí. Všichni zúčastnění grázlíci jsou sice legitimně amorální lidé, avšak každý z nich má dost charismatu na to, aby se jim dalo svým způsobem fandit. Platí to i o Tobym Hussovi, který relativně nevinné kočkování Butlera s Grillem rozčísne jako žralok, kterého lov zatraceně baví. Alexis Louder v roli policajtky snadno věříte, že je to zatraceně ostrá ženská. Akce má šťávu, všichni zúčastnění trousí hlášky...tohle by prostě mohla být nesmírně příjemná akční jízda.

Nevadskou pouští si to v prostříleném auťáku sviští lstivý podvodník Teddy Murretto (Frank Grillo). Teddy vymyslí zoufalý plán na to, jak se ukrýt před smrtícím zabijákem Bobem Viddickem (Gerard Butler) – Praští mladou policistkou Valerii Young (Alexis Louder), aby byl zadržený a zavřený na maloměstské policejní stanici. Ale vazba Murretta dlouho neochrání. Viddick rychle najde vlastní cestu do protilehlé cely, kde trpělivě čeká na to, až bude mít příležitost dokončit svou misi. Příjezd konkurenčního zabijáka (Toby Huss) rozpoutá peklo. Počet překážek přibývá a Viddick bude muset být hodně kreativní, pokud chce dokončit úkol a dostat se z explozivní situace.

Podklady a foto: Open Road Films

Galerie: 5

Copshop: Přestřelka zabijáků s Gerardem Butlerem předvádí 1. trailer | Fandíme filmu Copshop: Přestřelka zabijáků s Gerardem Butlerem předvádí 1. trailer | Fandíme filmu Copshop: Přestřelka zabijáků s Gerardem Butlerem předvádí 1. trailer | Fandíme filmu Copshop: Přestřelka zabijáků s Gerardem Butlerem předvádí 1. trailer | Fandíme filmu Copshop: Přestřelka zabijáků s Gerardem Butlerem předvádí 1. trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest