Pád anděla: Pokračování už se připravuje a co by v něm režisér rád ukázal

Pád anděla: Pokračování už se připravuje a co by v něm režisér rád ukázal | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Mike Banning se do důchodu zatím nechystá.

Akční série Has Fallen platí za poctivou a povětšinou lehce nadprůměrnou béčkovou produkci, v níž řádí v hlavní roli ochránce prezidentů Gerard Butler coby agent tajné služby Mike Banning. Vše odstartoval v roce 2013 Pád Bílého domu a přes slabší Pád Londýna jsme se v loňském roce dostali k zábavnému Pádu anděla. Ten natočil režisér a scenárista Ric Roman Waugh (Práskač, Trestanec) a evidentně jej spolupráce s Butlerem baví (v dohledné době mají poslat do kin katastrofický akční thriller Greenland: Poslední úkryt), jelikož prý už chystá čtyřku. Mimo jiné by Waugh údajně rád nacpal do jedné místnosti Butlera a jeho dva "filmové" taťky/mentory, čili Morgana Freemana a Nicka Nolteho. Dle jeho názoru by to mohla být velká legrace vidět tyhle dva pohromadě. Nicméně obecně se zápletka právě řeší, přičemž nápady tvůrcům nechybí.

Sám Butler se o pokračování frančízy Has Fallen v létě zmínil. "Když se podívám, co se ve světě všechno děje, tak mi je jasné, že potřebujeme Mika Banninga," pronesl v rozhovoru pro EW rodák ze Skotska. Ostatně studio Lionsgate nemá důvod sérii nerozvíjet, neboť jednotlivé filmy nějaký ten peníz vždy utrží. Trojka si při rozpočtu 40 milionů dolarů (výše rozpočtu se s každým dalším dílem snižuje) připsala na konto více 146 milionů celosvětově. Miliarda fakt nehrozí, ale připočítejte ještě peníze za prodej nosičů či za práva na VOD a vůbec nepůjde o marnou sumu.

Zdroj: Den of Geek

Foto: Lionsgate

Pád anděla

USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

Pád anděla: Pokračování už se připravuje a co by v něm režisér rád ukázal | Fandíme filmu Pád anděla: Pokračování už se připravuje a co by v něm režisér rád ukázal | Fandíme filmu Pád anděla: Pokračování už se připravuje a co by v něm režisér rád ukázal | Fandíme filmu Pád anděla: Pokračování už se připravuje a co by v něm režisér rád ukázal | Fandíme filmu Pád anděla: Pokračování už se připravuje a co by v něm režisér rád ukázal | Fandíme filmu Pád anděla: Pokračování už se připravuje a co by v něm režisér rád ukázal | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest