Expendables 4: Po mnohaletých odkladech se má letos konečně točit

Expendables 4: Po mnohaletých odkladech se má letos konečně točit | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
O návratu před kamery hovoří jeden z členů postradatelné partičky, Randy Couture.

O Expendables 4 se mluví už o té chvíle, kdy v roce 2014 byli vydaní Expendables 3. Od té doby se Stallone stihl rozhádat a opět usmířit s producentem, finance přislíbila Čína a několikrát to vypadalo, že už se zaručeně začne točit, jen aby později bylo znovu ticho po pěšině. A nemůžeme vyloučit, že v posledním roce jakékoliv další plány zbrzdila pandemie.

Teď Randy Couture, představitel Toll Roada, dává fanouškům opět naději. V rozhovoru pro The Jenna Ben Show uvedl: „Vypadá to, že natočíme [Expendables 4]. Už pár let si s tím pohrávají, ale nedávno jsme od svého agenta slyšel, že se pracuje na scénáři a že se natáčení Expendables 4 plánuje na letošní podzim. Scénář jsem zatím neviděl. Před pár lety tu byl scénář, podle kterého se mělo točit, ale ten scénář zase zmizel. Tahle branže je prostě zvláštní, nikdy v ní nevíte.“

Expendables jsou opožděným splněným snem fanoušků akčních hvězd 80. a 90. let. Po letech se v sérii ve společných scénách objevili borci jako Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Jet Li, Harrison Ford, Mel Gibson, Antonio Banderas, Wesley Snipes nebo Dolph Lundgren. Doplnili je mladší ročníky, jako Jason Statham, Terry Crews, Scott Adkins, Liam Hemsworth nebo právě Randy Couture. Herci se scházejí vlastně na skloncích svých kariér a stárnutí je velkým tématem série, když pojednává o akčních misích jednotky žoldáků, kteří přesvědčují o tom, že ještě nepatří do starého železa.

Stalloneovi je 74 let, Schwarzeneggerovi 73, pakliže se série skutečně ještě hodlá vrátit a chce mít svoje dvě největší hvězdy v jakš takš uvěřitelném bojeschopném stavu, už opravdu není na co čekat.

Foto: Lionsgate

Zdroj: The Jenna Ben Show

Galerie: 2

Expendables 4: Po mnohaletých odkladech se má letos konečně točit | Fandíme filmu Expendables 4: Po mnohaletých odkladech se má letos konečně točit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest