Black Adam: Superhrdinský komiks s The Rockem je dotočený

Black Adam: Superhrdinský komiks s The Rockem je dotočený | Fandíme filmu
DC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Podívejte se na video ze zákulisí, na fotky zničených kulis a poodhalený Black Adamův kostým.

Superhrdinský snímek Black Adam je dotočený. Oznámil to producent a představitel hlavní role Dwayne Johnson. Štáb na snímku pracoval zhruba tři měsíce, když natáčení začalo v první polovině dubna. The Rock se se štábem rozloučil ve videu z placu, kde všem děkuje a obecně vede obligátní motivační proslov. Co je zajímavější, ve videu lze vidět vnitřek ateliéru s obří obrazovkou a modrým pozadím namísto podlahy, kde vznikají velké trikové scény filmu. Zároveň můžeme vidět dva herce (kaskadéry?) v kostýmech.

The Rockův kostým zatím zůstává zakrytý. Herec jej průběžně na sociálních sítích poodhaluje, kdy občas ukáže nějaký ten cíp látky, jindy zase předvede svou muskulaturu. Johnson tvrdí, že pro žádný projekt v životě ještě nedržel tak tvrdý režim, jako tentokrát. Musel totiž zůstat ve špičkové formě po celé tři měsíce a ještě bylo třeba, aby mu forma gradovala (zřejmě proto, že v závěru se točily scény, kde je Dwayneův antihrdina svlečený do půli těla). A musí se nechat, že Johnson vypadá impozantně. Neztratil nic ze své velikosti, zároveň působí vyrýsovaněji než obvykle.

Nejvíc je toho z kostýmu vidět na fotce, kde je Johnson zády ke kameře. Krom oficiálně zveřejněné verze najdete v galerii i kolorovanou variantu, o níž se postaral šikovný fanoušek. V záběru je také patrné, že krom toho, že se točilo před obřími obrazovkami a modrým pozadím, tak štáb postavil také obří kulisy. Z jejich stavu je patrné, že nás ve filmu čeká obří destrukce.

The Rock uvádí, že měřítku filmu je opravdu obří a destrukce odpovídá Adamově povaze. Zatímco jiní hrdinové mají svoje zábrany a padouchy nezabíjejí, Black Adam mezi ně nepatří. Je to antihrdina a fyzické likvidace nepřátel se rozhodně neštítí. Pro ochranu svých lidí udělá cokoliv. Před kým je vlastně ochrana třeba? Herečka Sarah Shahi, která ve filmu hraje Adriannu Tomaz, univerzitní profesorku a bojovnici odboje v Kahndaqu (fiktivní africká země, ze které Black Adam pochází), v rozhovoru pro The Hollywood Reporter tvrdí, že minimálně její odboj bojuje proti zlé, zlomyslné tlupě známé jako Intergang. To je v komiksech skupina mocných kriminálníků vyzbrojených mimozemskými technologiemi, avšak je samozřejmě možné, že ve filmové podobě bude skupina značně přepracovaná.

Pusťte si video ze závěru natáčení, koukněte dolů do galerie na fotky a na závěr snad už můžeme zopakovat slova producentky filmu Dany Garcia: Tenhle film je jen začátek, tvůrci počítají s tím, že příběhy s Black Adamem budou vznikat po mnoho a mnoho let.

Příběh začíná před 5000 lety v zemi Kahndaq, která vzkvétala a byla protkána magií. Byla však vybudována na zádech otroků. Black Adam byl jedním z nich a už to dál nehodlal snášet. Proto povstal a postavil se za svůj lid. Lidi potřebovali hrdinu, ale měli jen jeho. A tak udělal, co bylo třeba. Za to však byl uvězněný na pět tisíc let do žaláře. Teď je konečně volný a přísahá, že tentokrát už jej nikdo nezastaví. Součástí snímku bude hrdinský tým JSA – Justice Societ of America (Americký spolek spravedlnosti) - Hawkman, Doctor Fate, Cyclone a Atom Smasher. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer a Bodhi Sabongui. Režíruje Jaume Collet-Serra. Datum premiéry je stanovené na 29. 7. 2022.

Zdroje: Variety, The Hollywood Reporter, Dwayne Johnson

Galerie: 7

Black Adam: Superhrdinský komiks s The Rockem je dotočený | Fandíme filmu Black Adam: Superhrdinský komiks s The Rockem je dotočený | Fandíme filmu Black Adam: Superhrdinský komiks s The Rockem je dotočený | Fandíme filmu Black Adam: Superhrdinský komiks s The Rockem je dotočený | Fandíme filmu Black Adam: Superhrdinský komiks s The Rockem je dotočený | Fandíme filmu Black Adam: Superhrdinský komiks s The Rockem je dotočený | Fandíme filmu Black Adam: Superhrdinský komiks s The Rockem je dotočený | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest