Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna

Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Práce na třetím Deadpoolovi jsou v současné době podle herce pozastaveny.

Už nyní je jasné, že superhrdinský tým X-Men a celkově rasa mutantů budou mít v Marvel Cinematic Universe poměrně velkou roli. Jak přesně bude vypadat a v jaké podobě se do univerza hrdinové vlastně dostanou, je však v tuto dobu velkou záhadou. A dvojnásob to platí o populárním Deadpoolovi, který se se svým silně černým humorem a brutální akcí silně vymyká z rodinné přístupnosti, kterou u svých filmů Marvel razí. 

V posledních měsících se vyrojilo hned několik zpráv, které se Deadpoolovu budoucnost reprezentovanou jeho třetím snímkem snažily přiblížit. Původní autor postavy Rob Liefeld se například nechal slyšet, že si na další film počkáme alespoň dalších pět let a všechny práce brzdí samotný Marvel, ústřední herec série Ryan Reynolds zase prohlašoval, že se na trojce skutečně pracuje a má potenciál. Aktuálně situace působí ještě mlhavěji.

Reynolds byl totiž v nedávném rozhovoru dotázán, kdy přesně se dle něj Deadpool dostane do MCU, načež herec odpověděl v poměrně negativním smyslu - a to sice, že nemá tušení. V současné době byly přípravy údajně pozastaveny. Na vině je samozřejmě koronavirová pandemie, která jakékoliv práce na čemkoliv citelně znesnadňuje.

Zatímco každopádně u Marvelu panuje velice nejasná situace, kterou herec očividně nemůže příliš komentovat, ke konkurenčnímu DC se Reynolds v posledních dnech vrací poměrně často. Nedávno například zamítl spekulace o tom, že by si měl v připravovaném snímku Black Adam zahrát hrdinu Hawkmana. Nově jsme se dočkali reakce Dwayna Johnsona, který si ve filmu vzal na starost hlavní roli a který na svém Twitteru o Reynoldsovi prohlásil, že navzdory spekulacím jednoduše Hawkmana hrát bude a k tomu vtipně vyjmenoval ještě několik dalších hercových alter eg. (Pochopitelně jde o velký žert).

Samotný Ryan Reynolds se u DC samozřejmě ukázal v hlavní roli příšerně přijatého Green Lanterna z roku 2011. Herec se k propadáku aktuálně vrátil a na svém Twitteru sdílel skvělé video, kde komiksovku sám sestříhal do svého vlastního “Reynolds Cutu”, v rámci kterého se hrdina dokonce nakrátko objeví v tři roky staré Justice League, v jejímž režisérském sestřihu by se herec mimochodem také chtěl údajně ukázat. Jak by to mohlo vypadat, ukazuje také velice povedený fanouškovský plakát, který spolu s videem naleznete níže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make the super-suit green again @vancityreynolds #snydercut @hbomax

Příspěvek sdílený Bosslogic (@bosslogic),

Zdroj: Fast Company

Deadpool

12.02.2016 | USA, Kanada
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Romantický
Info o filmu

Galerie: 10

Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna | Fandíme filmu Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna | Fandíme filmu Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna | Fandíme filmu Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna | Fandíme filmu Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna | Fandíme filmu Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna | Fandíme filmu Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna | Fandíme filmu Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna | Fandíme filmu Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna | Fandíme filmu Ryan Reynolds neví, co bude s Deadpoolem, ale má pro vás tajný sestřih Green Lanterna | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest