John Wick 4 obsadil záporáka

John Wick 4 obsadil záporáka | Fandíme filmu
Lionsgate / Universal
Keanu Reevesovi půjde po krku další skutečný přeborník přes bojová umění.

John Wick 4 se od konce června natáčí a postupně odhaluje také svoje obsazení. Nejnověji se k němu přidal Marko Zazor. Server Deadline přinesl zprávu, že o roli ve filmu vyjednává, sám Zazor i oficiální Instagram Johna Wicka však potvrdili, že už byl obsazený. A je možná obsazený už hezkých pár týdnů – před časem Marko sdílel fotku ze společného cvičení se Scottem Adkinsem, jenž také ve snímku bude vystupovat.

Podle Deadline Zazor hraje ve čtvrtém dílu série jednoho z hlavních Johnových pronásledovatelů. Třiačtyřicetiletý rodák z Chile se začal věnovat v šesti letech bojovým sportům a nejlépe ovládá taekwondo a kickbox. Mimo to je držitelem černého pásu v judu a aikidu. Hereckou kariéru začínal ve španělsky mluvených akčních filmech, v roce 2003 pracoval jako dublér Dwaynea Johnsona ve filmu Vítejte v džungli. Zahrál si ve třetím díle bojové série Undisputed, v seriálu Od soumraku do úsvitu a menší role měl také v Machete Kills, Alitě: Battle Angel či marvelovce The Defenders.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery, Lance Reddick jako Charon. Nově byli zatím obsazeni Scott Adkins, Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Marko Zazor a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 27. 5. 2022.

Zdroje: Deadline, Marko Zazor

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest