John Wick 4: Obsazení doplní další velký akční přeborník

John Wick 4: Obsazení doplní další velký akční přeborník | Fandíme filmu
Lionsgate
Keanu Reeves si vyhlédl protivníka, který mu dokáže skutečně zatopit.

Jak jsme vás informovali, natáčení Johna Wicka 4 čerstvě začalo. Je jasné, že v hlavní roli se opět vrací Keanu Reeves, jehož už stačili doplnit Donnie Yen, Rina Sawayama Hiroyuki Sanada, Bill Skarsgard a Shamier Anderson. To ale pořád není všechno. O smluvních podmínkách momentálně vyjednává Scott Adkins!

Pokud se nic nepokazí a Adkins skutečně doplní obsazení, tak na Wicka čeká více než důstojný protivník, protože Scott Adkins je v akčním žánru odborník na slovo vzatý. Diváky na sebe upozornil vedlejšími rolemi ve snímcích jako Utržený ze řetězu nebo Bourneoovo ultimátum. Opravdu prodat mohl své bojové schopnosti v sérii Neporazitelný (Undisputed) a ukázat se mohl i ve známých akčních značkách – v Expendables 2 či Univerzální voják 4. Malou roličku měl také v Doctoru Strangeovi. Do mainstreamu nikdy pořádně neprorazil, protože navzdory skvělé fyzické průpravě nepatří mezi nejvšestrannější herce. Jako nějaké nemesis Johna Wicka by mu to ale rozhodně mohlo slušet. Nemáme žádné bližší podrobnosti o tom, jakou roli by měl ve snímku představovat.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery. Nově byli zatím obsazeni Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 27. 5. 2022.

Foto je ilustrační, ze snímku Ninja (Lionsgate)

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest