Snake Eyes: G.I. Joe Origins – Podívejte se, jak se točily nabité akční scény

Snake Eyes: G.I. Joe Origins – Podívejte se, jak se točily nabité akční scény | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Herci dostali zabrat, aby kvantum šermířským soubojů podali přesvědčivě.

Už za pár týdnů uvidíme akční novinku Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Tenhle prequel série inspirované plastikovými vojáčky pro děti, nás blíže seznámí s dávnou minulostí maskovaného, mlčenlivého ninji, známého právě pod krycím jménem Snake Eyes. To znamená výlet do světa tajemných pravidel, mysticismu a bojových umění.

Na jejich zpracování si filmaři najali Kenjiho Tanigakiho. Ten se ve světě akčního filmu pohybuje už od poloviny 90. let. Dosud pracoval především v Japonsku, tudíž by měl mít pro natáčení akčních scén z prostředí bojového řádu ze Země vycházejícího slunce předpoklady. Z nového videa o natáčení akčních scén je patrné, že herci dostali pořádně do těla, tak snad se to všechno podaří ve filmu pořádně prodat a tvrdá dřina všech zúčastněných se neztratí někde pod nánosem špatné kamery a střihu, jak to občas v podobných filmech bývá (jako třeba právě v posledním G.I. Joe filmu…).

Druhé zveřejněné video je vtipnou hříčkou, která láká diváky do kina prostřednictvím animovaného filmečku s plastikovými figurkami G.I. Joe.

Snake Eyes se ve vlastním příběhu vydává na lov člověka, který zavraždil jeho otce. Proto cestuje do Japonska, kde trénuje u prastarého klanu Arashikage. Snake Eyes je původem akční figurka od hračkářské společnosti Hasbro. Ve filmech G.I. Joe a G.I. Joe: Odveta vystupuje jako černě oděný mlčenlivý ninja a člen elitního anti-teroristického týmu. Chystaný spin-off režiséra Roberta Schwentkeho bude jeho originem. Scénář napsal Evan Spiliotopoulos. Hlavní roli ztvárnil Henry Golding. Dále se ve filmu objevují Iko Uwais, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Steven Allerick a Samara Weaving. Česká premiéra je stanovena na 22.07.2021.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 2

Snake Eyes: G.I. Joe Origins – Podívejte se, jak se točily nabité akční scény | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins – Podívejte se, jak se točily nabité akční scény | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest