Thanos jako hlavní záporák až v Avengers 3?

Thanos jako hlavní záporák až v Avengers 3? | Fandíme filmu
Co Joss Whedon prozradil o Avengers 2, Thanosovi a Robertovi Downeym Jr.?

Dlouhou dobu se předpokládalo, že Thanos (fialová tvář z úplného závěru Avengers, podrobnosti zde) bude hlavním záporákem Avengers 2, přičemž představen by mohl být už dříve, s největší pravděpodobností v Guardians of the Galaxy. Teď Joss Whedon naší jistotou malinko otřásl. Když se ho reportér otázal, proč by se měli Avengers obávat Thanose, když jsou tak silní, odpověděl režisér následovně:

Thanos je ještě silnější. Není to někdo, koho můžete představit a hned mu jednu vrazit. Podobně jako v komiksech je potřeba Thanose do Marvel Universe postupně zapracovat a velké finále si schovat na velké finále. Rozhodně je součástí toho, co chystám. Avengers sice jsou velmi silný tým, ale ne zrovna stabilní tým. V Avengers 2 rozhodně budou lidé, kteří je rozhodí.

Což lze vykládat hned několika způsoby. Whedon může mluvit o tom, že Thanos bude objevovat v jednotlivých filmech druhé fáze filmového Marvel Universe (na rovinu vám vyspoileruji, že v Iron Manovi 3 po něm není ani vidu ani slechu) a naplno si ho užijeme v Avengers 2. Nebo to může myslet tak, že v Avengers 2 bude Thanos nejprve vystrkovat růžky a pořádně se objeví až na konci filmu. Poslední variantou pak je, že velkým finále myslí Whedon teprve Avengers 3. Navíc hovoří o lidech, kteří dovedou hrdiny ve dvojce rozhodit, takže Thanos přinejmenším nebude sám. Varianta, že by to Thanos naplno rozbalil teprve v Avengers 3, se mi nezdá příliš pravděpodobná, nicméně jak Jossova slova působí na vás? Původní znění si můžete přehrát na konci novinky.

Vedle Thanose přišla řeč ještě na Roberta Downeyho Jr., jehož návrat do Avengers 2 je prakticky hotová věc. Co ale bude potom, to Whedon netuší.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest