Guardians of the Galaxy: Thanos potvrzen

Guardians of the Galaxy: Thanos potvrzen | Fandíme filmu
Proslulý záporák je definitivně na palubě, stejně tak bylo oficiálně potvrzeno, že režisér James Gunn přepíše scénář.

Že bude jednou z klíčových postav Guardians of the Galaxy Thanos (hlavní záporák Avengers 2), víme už poměrně dlouhou dobu, nicméně teď se zdá, že byl konečně přímo potvrzen. V minulé novince jsme vás informovali o tom, koho by si tvůrce Thanose, Jim Starlin, přál do případné role Thanose obsadit. Teď si pustil pusu na špacír znovu a přiznal, že Thanose v příštím filmu opravdu uvidíme. Zprávu přinesl server Comic Book News, který upozorňuje na ještě jednu potenciální novinku. Oficiálně sice mají mít Guardians pouze pět představených členů, nicméně by se ve snímku měl objevit také Adam Warlock a záporák Magus.

Adam Warlock je jednou z nejvýraznějších postav vesmírné části Marvel Universe a občas také členem Guardians of the Galaxy. Magus je jakási Warlockova zlá verze a výrazný záporák, dokáže manipulovat vesmírnou energií a je dokonce tak mocný, že dokáže konkurovat mladému Thanosovi (předtím než získá svou celou moc). Warlock, potažmo tedy Magus jsou klíčovými postavami komiksové mini-série Thanos Imperative, která dle dřívějších zvěstí bude pro Guardians velkou inspirací (To mimochodem potvrzuje také skutečnost, že se Marvel nedávno pokoušel od Foxu získat postavy Galactuse a Silver Surfera, kteří v Thanos Imperative také hrají klíčovou roli). S informací původně přišel zdroj, který s předstihem odhalil, že v comicsovce Captain America: Winter Soldier uvidíme Falcona, takže se nemusíte bát, že by se jednalo o nějakou kachnu, vycucanou z prstu.

Na závěr ještě doplníme, že po týdnech, kdy se o Jamesi Gunnovi tak nějak mimochodem hovořilo jako o režisérovi filmu, byl Gunn do funkce konečně oficiálně potvrzen a stejně tak se potvrdilo to, co jsme tušili už minule: Gunn se ujme také přepsání scénáře. Doufejme, že jeho práce bude stát za to, protože potenciál Guardians je obrovský.  

Zdroje: James Gunn FacebookCBN 1, CBN 2

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest