Avengers 2: Uvidíme Black Panthera?

Avengers 2: Uvidíme Black Panthera? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A kdo by mohl populárního černošského hrdinu hrát?

Kevin Feige před časem potvrdil to, co jsme všichni tušili, totiž, ze se soupiska Avengers bude v budoucnosti obměňovat. Mohl by být prvním přírůstkem Black Panther? V posledních dnech se totiž začaly dít zvláštní věci na sociálních profilech Morisse Chestnuta. Chestnut nejprve uvedl, že „je načase lépe se seznámit s Black Pantherem“ a přiložil obálku čísla, ve kterém spolu s Pantherem vystupuje celá řada Avengers. Jakmile se zpráva začala šířit napříč internetem, Chestnut zprávu urychleně vymazal, což samozřejmě rozvířilo spekulace o tom, že by herce mohly přinejmenším čekat nějaká jednání s Marvelem.

Následně Chestnut přilil olej do ohně ještě jednou, když jeden z jeho fanoušků napsal, že se filmu nemůže dočkat a herec odpověděl, že to „není definitivní. Black Panther by mohl být nejdřív v Avengers 2“. Těžko samozřejmě soudit, zda to má znamenat, že vyjednávání s Chestnutem ještě nejsou uzavřená, nebo že o sólovém filmu Panthera stále není definitivně rozhodnuto a Marvel se rozmyslí až po Pantherově výstupu v Angengers 2. Celé to samozřejmě může být jedno velké nedorozumění, Chestnut možná na sebe pouze chce upoutat pozornost, popřípadě je zkrátka fanouškem komiksu, chtěl se pochlubit, a když viděl, jaký humbuk jeho vyznání způsobilo, raději jej smazal. Nicméně existuje poměrně slušná pravděpodobnost, že se Chestnut nějakých jednání opravdu účastní.

Morrise Chestnuta můžete znát především ze seriálů nebo American Horror Story, v nejbližší době ho uvidíme jako opatrovníka Hit-Girl v Kick-Ass 2. Black Panther je hrdinou z pera Stana Lee, v komiksu se přitom jedná o černošského vládce fiktivní africké země,  který se za pomoci zázračné rostliny stane superhrdinou. Zvláštní druh flory mu zlepší jeho fyzické vlastnosti (něco jako posílení Kapitána Ameriky) a on se může vesele vrhnout do potírání zločinu.

Co vy na to? Chtěli byste po boku Avengers jako nováčka vidět zrovna Black Panthera? A pokud ano, měl by ho ztvárnít Morris Chestnut?

Zdroje: CBM, Latino-Review, Slashfilm

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Avengers 2: Uvidíme Black Panthera? | Fandíme filmu Avengers 2: Uvidíme Black Panthera? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest