Man of Steel: Superman v kostýmu na první fotce

Man of Steel: Superman v kostýmu na první fotce | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Superman Henry Cavill předvádí esko a pláštěnku. Obrázek zároveň dává tušit, jaký film bude.

Když jsme o Supermanovi psali posledně, zařadili jsme do článku také současnou fotku Henryho Cavilla. Na té jste mohli vidět, kolik nabral svalů a jak se kostyméři vyhráli s jeho účesem. Teď je tu ale podstatně větší nálož. První fotka Supermana v kostýmu! Warneři asi nechtějí, aby se opakovala situace z Batmana, kde se velké množství obrázků dostalo mezi lidi díky neoficiálním fotkám z placu. Nad neoficiálními snímky (kvalita fotoaparátu, nasvícení, úhel atd.) totiž studio nemá žádnou kontrolu a může tak snadno přijít k negativním ohlasům.

A je třeba říct, že se Warnerům snaha vyplatila, protože první oficiální fotka Muže z oceli vypadá velice dobře. Už samotný kostým nepůsobí vůbec zle. Oproti teplákovému pyžamu jaké nosil v Singerově verzi Brandon Routh (poslední fotka v galerii) působí nový kostým víc jako brnění nebo uniforma. Pomáhá tomu především moderní, šupinatý materiál, který tak trochu připomíná kostým nového Spider-Mana, a práce s pláštěm a jeho upevněním. Abyste si kostým mohli pořádně prohlédnout, přidáváme do galerie krom oficiální fotografie (tmavý obrázek, třetí zleva) také zvětšený detail Supermana a přibarvenou verzi, abyste si udělali představu o barvách ve výsledném filmu. Změny k lepšímu doznal i účes. Že by ze Supermana konečně byl pořádný drsňák?

To samozřejmě Snyder slibuje už od začátku, ale tahle fotografie dává jeho slovům konečně nějakou váhu. Zatímco Brandon Routh na první fotografii sošně pózoval s rukama v bok, Henry Cavill na temném snímku rozráží trezorové dveře. A tak to má být, Superman není žádné máslo - Když už se máme dívat na film s hrdinou, kterého nemůže prakticky vůbec nic zranit a žádný sok mu není roven, tak ať ten hrdina alespoň dělá pořádný bordel!

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Man of Steel: Superman v kostýmu na první fotce | Fandíme filmu Man of Steel: Superman v kostýmu na první fotce | Fandíme filmu Man of Steel: Superman v kostýmu na první fotce | Fandíme filmu Man of Steel: Superman v kostýmu na první fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest