The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD

The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Konečně máme k dispozici pořádný pohled na Thora, Iron Mana a spol. Alespoň částečně...

Jak už víte z naší recenze, Captain America se i přes velké obavy zařadil někam po bok prvního Iron Mana nebo Thora, zkrátka mezi kvalitní marvelácké originy. Ke Capovi je také - jak známo - "přilepen" teaser trailer na Avengers, který už stihnul na internet uniknout v několika pirátských kopiích. I v mizerné kvalitě dokáže ukázka diváka přesvědčit o svých přednostech, ale mnohem lépe by se jí to samozřejmě podařilo v HD. Toho se však nejspíš nedočkáme. Tedy alespoň zatím, Paramount se totiž rozhodl, že teaser trailer na Avengers bude k vidění pouze v kinech, a to po závěrečných titulcích Capa. Nic víc, nic míň. Důvod je samozřejmě naprosto zřejmý - nalákat v rámci exkluzivity do kina co nejvíce diváků a vytřískat z nich každičký dolar. Yahoo Movies nám z tajuplného videa daly naštěstí k dispozici alespoň malou ochutnávku. Ještě než ale dojde na samotný teaser, čeká na vás těžce spoileroidní scéna: Několik posledních vteřin z Kapitána Ameriky. Takže pokud si nechcete kazit překvapení, ruce pryč. Na druhou stranu jde o poměrně známou informaci, pokud Captaina sledujete, víte, o co se jedná.

Poté už následuje rychlá střihová montáž, která má sice jen nějakých 10 sekund, při detailním pohledu však zjistíte, že toho nabízí poměrně dost. Jako nejlepší důkazní materiál poslouží beze sporu vytípané obrázky, které najdete v galerii. Tonyho Starka asi nemá cenu moc komentovat, od dob obou Iron Manů se zkrátka nezměnil, podobně jsou na tom i Nick Fury nebo Černá vdova. Ti z vás, kteří viděli Thora, zřejmě nebudou zaskočeni ani u dalších dvou protagonistů, ať už je to Chris Hemsworth jako bůh hromu sám (jehož eskapády tvoří většinu ukázky) či Jeremy Renner jako Hawkeye. Pozornost tak můžeme upnout především na Capa, jenž se konečně objevuje v novém kostýmu (zmínili jsme se o něm zde). Druhou důležitou postavou pak není nikdo jiný než Bruce Banner (tedy Hulk) s tváři Marka Ruffala. Na jeho zelené alter ego si sice budeme muset v pohybu ještě chvíli počkat, i tak je ale přijemné vidět tuto postavu mezi ostatními Avengery.

"Times Square" (The Final Scene of Captain America)

 

Galerie: 10

The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD | Fandíme filmu The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD | Fandíme filmu The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD | Fandíme filmu The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD | Fandíme filmu The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD | Fandíme filmu The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD | Fandíme filmu The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD | Fandíme filmu The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD | Fandíme filmu The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD | Fandíme filmu The Avengers: Závěrečná scéna z Captaina Ameriky a teaser v HD | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest