Birds of Prey 2 se asi nedočkáme, ale Margot Robbie bojuje za Poison Ivy

Birds of Prey 2 se asi nedočkáme, ale Margot Robbie bojuje za Poison Ivy | Fandíme filmu
Warner Bros.
Budoucnost Harley Quinn je nejistá, ale možnosti jsou doširoka otevřené a její představitelka má chuť do další práce.

Margot Robbie pohovořila s magazínem Den of Geek a byla dotázána na to, zda někdy uvidíme Birds of Prey 2. Na to herečka odpověděla: „Nemyslím si, že by to v dohledné době bylo na pořadu dne. Ne, opravdu si to nemyslím. Nejsem si vědoma toho, že by v současné době bylo pokračování v přípravě.“ Herečka byla jednou z producentek filmu, takže by měla mít bližší informace, než u herců může být obvyklé. Snímek sice měl převážně pozitivní recenze, avšak v pokladnách si moc dobře nevedl, když utržil pouze 200 milionů dolarů. Což je na komiksovku opravdu málo.

Nemusí to ale nutně znamenat, že už se nepotkáme s Harley Quinn. Ta stále v rámci filmového světa DC zůstává populární postavou a někde se určitě opět objeví. Už teď se na ni fanoušci mohou těšit v Sebevražedném oddílu, jenž bude uvedený letos v létě. A vracet se bude jistě i nadále. Před časem například James Gunn, s nímž Robbie natočila právě Sebevražedný oddíl, prozradil, že už s herečkou diskutoval o případné další možné spolupráci ve světě DC.

Nejrůznějších zajímavých námětů s Harley existuje celá řada, sama Robbie však v rozhovoru pro Den of Geek prozradila, že by ráda přivedla k životu novou hranou podobu Poison Ivy, se kterou bývá Harley v komiksech a animovaných seriálech často spojována: „Věřte mi, vymlouvám [Warneru] díru do hlavy. Už jim musí lézt krkem, že to pořád musí poslouchat, ale já pořád opakuju: ‚Poison Iv, Poison Ivy. No tak, pusťme se do toho.‘ Moc ráda bych viděla vztah Harley a Poison na plátně. Byla by to velká zábava. Takže je budu dál otravovat. Nebojte se.“ Svoji zálibu v Poison Ivy Robbie rozebírala už ve starším rozhovoru pro PrideSource, kde vysvětlovala, že někdy jsou postavy kamarádky, jindy milenky a mají mezi sebou prostě zajímavou dynamiku, která je pro Margot její nejoblíbenější částí komiksů, kterou by jednoduše chtěla zfilmovat.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Den of Geek I, II, Pride Source

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest