Enola Holmes: Netflix chystá detektivní pokračování

Enola Holmes: Netflix chystá detektivní pokračování | Fandíme filmu
Netflix
Millie Bobby Brown se vrátí jako bystrá sestra Sherlocka Holmese.

Loni na podzim Netflix slavil úspěch se snímkem Enola Holmes. V něm si Millie Bobby Brown zahrála mladší sestru Sherlocka Holmese. Mladá dáma řešila záhadu zmizení své matky, stavěla se na vlastní nohy a prchala před svazujícími konvencemi doby. Podle měření Netflixu si snímek během prvního měsíce od premiéry pustilo 76 milionů uživatelů. Oficiálně zveřejněná čísla jsou v případě streamovací platformy vždy dost pofidérní, protože jako přehrání se počítá i to, když daný pořad sledujete alespoň pár minut. V tomhle případě ale zjevně bylo dost skutečných příznivců, protože Netflix natočí pokračování.

Loni o touze po pokračování hovořili filmaři, teď jej oznámil přímo Netflix. The Hollywood Reporter přidal další podrobnosti: V hlavních rolích se vrátí minimálně Brown a Henry Cavill jako Sherlock. Snímek mají opět připravit scenárista Jack Thorne a režisér Harry Bradbeer. Ti loni na podzim hovořili o tom, že by se v pokračování rádi více zaměřili na tajuplnou Heleninu matku v podání Heleny Bonham Carter, na změny v Británii na začátku 20. století a další pokroky v technologii, jako když v prvním snímku bylo představeno „auto“.

Pokračování má opět vycházet z románů Nancy Springer, která napsala o mladé detektivce celkem šest románů (první film čerpal hned z několika z nich).

Foto: Netflix

Zdroje: Netflix, The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest