Bleskovky: Scénář Indiana Jonese 5 je dle Madse Mikkelsena vynikající

Bleskovky: Scénář Indiana Jonese 5 je dle Madse Mikkelsena vynikající | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Owen Wilson a superhrdinové, Dakota Johnson v romanci, novinka od režiséra Godzilly a další krátké zprávy.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Owen Wilson si zahraje v rodinném akčním filmu

Producent Jerry Bruckheimer spojí síly s hercem Owenem Wilsonem v nově chystaném akčním rodinném filmu Secret Headquarters. Příběh filmu je založený na původním scénáři od Christophera Yosta (Thor: Ragnarok, The Mandalorian), a vypráví příběh mladého kluka, který pod svým domem objeví tajnou základnu mocného superhrdiny. Tu je však zničehonic nucen bránit se svými kamarády před útokem nepřátel. O režii se postará dvojice Henry Joost - Ariel Schulman (Project Power), která zároveň původní scénář upravuje, a již zmíněný Wilson byl obsazen do jedné z hlavních rolí. (Zdroj: Deadline)

Netflix chystá moderní adaptaci slavného románu od Jane Austen

Persuasion (v české distribuci Anna Elliotová) je román od známé spisovatelky Jane Austen vydaný v roce 1818. Román byl již dvakrát adaptován do filmové podoby, nejnovější adaptaci však chystá Netflix, který do hlavních rolí obsadil Dakotu Johnson (série Fifty shades) a Henryho Goldinga (Crazy Rich Asians). Anna (Johnson) je na svou dobu nepřizpůsobivou mladou ženou žijící se svojí snobskou rodinou na pokraji bankrotu. Když se však objeví muž, kterého již jednou musela odmítnout, musí se rozhodnout mezi hozením minulosti za hlavu, či poslechnutím svého srdce a poskytnutí druhé šance. Golding pak ztvárňuje postavu Mr. Elliota, jenž i přes milý zevnějšek skrývá své pravé úmysly získat dědictví Annina otce. (Zdroj: Deadline)

Nové sci-fi od režiséra Rogue One

Režisér Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla) začal chystat nový sci-fi projekt s názvem True Love. Půjde o původní Edwardsův počin, který si také sám napíše. Snímek navíc našel představitele hlavní role, kterým bude vycházející hvězda John David Washington (Tenet, BlacKkKlansman). Kromě toho, že by se děj filmu měl odehrávat v blízké budoucnosti, však nic bližšího zatím známo není. (Zdroj: Deadline)

Indie komedie se zajímavým obsazením nás zavede do Itálie

Velmi zajímavé obsazení pro sebe získala nová indie komedie s názvem Spin Me Round od režiséra Jeffa Baeny. Příběh snímku se zaměří na manažerku kalifornské pobočky sítě italských bister Tuscan Grove. Ta vyhraje možnost podívat se do hlavního sídla firmy ve Florencii, a potkat zde charismatického a bohatého majitele sítě provozoven. Spolu s dalšími americkými manažery poboček však v Itálii najde trochu jiné dobrodružství, nežli romantickou fantazii jakou si ona představovala. Hlavní postavu si zahraje Alison Brie, italského boháče pak Alessandro Nivola. Dále se objeví Aubrey Plaza, Molly Shannon a Lil Rel Howery. Produkce filmu začne v červnu v Itálii. (Zdroj: Deadline)

Nová zombie komedie podle úspěšného komiksu

Čínsko-americká koprodukce svede dohromady herce a rapera Victora Ma, a britského herce Colina Firtha v rámci nové zombie komedie odehrávající se v New Yorku. Film ponese název New York Will Eat You Alive, a je založen na úspěšném digitálním komiksu od společnosti Tencent jménem Zombie Brother. Ma si ve filmu zahraje úspěšného bioinženýra, jenž musí svoji skupinu přátel provést New Yorkem zamořeným zombies v rámci záchrany světa. Režie se ujme Todd Straus-Schulson (The Final Girls), a pokud by film uspěl, je plánována celá série. (Zdroj: Deadline)

Mads Mikkelsen chválí Indiana Jonese 5

Mads Mikkelsen byl nedávno obsazený do jedné z hlavních rolí v Indiana Jonesovi 5. V rozhovoru uvádí, že se na film moc těší. Nedávno znovu koukal na Dobyvatele ztracené archy a je mu ctí, že může být součástí série, na které vyrostl. Už četl scénář nového filmu a podle herce je naprosto skvělý. Mikkelsen dále dodává, že podle jeho mínění byl obsazený proto, že je schopný postavu spoluvytvářet a naznačil, že od snímku opět můžeme očekávat balancování na hranici žánrů a stylů, tak jako tomu bylo u dosavadních dílů série. (Zdroj: Collider)

Zdroje: Deadline I, II, III, IV, V, Collider,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest